ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά είναι τα πιο ειλικρινή ζώδια του ζωδιακού που δε βάζουν κανένα φίλτρο σε όσα λένε

Ειλικρινείς μέχρι…παρεξήγησης…
Γράφει η MATINA KONTOY
Αυτά είναι τα πιο ειλικρινή ζώδια του ζωδιακού που δε βάζουν κανένα φίλτρο σε όσα λένε
Φωτογραφία από Alexander Mass

Ενώ ορισμένα ζώδια είναι πιο επιφυλακτικά και διπλωματικά, κάποια άλλα είναι εντελώς τολμηρά και να μη φοβούνται να πουν τη γνώμη τους και αυτά που σκέφτονται για τους άλλους. Μπορεί ήδη να έχεις κάποια άτομα στο μυαλό σου, μάθε λοιπόν ποια ζώδια μπορεί να είναι αυτά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι, ίσως ο παρθένος θα έπρεπε να είναι σε αυτή τη λίστα, αλλά τον αποκλείουμε, διότι τα σχόλιά του είναι περισσότερο παθητικο - επιθετικά, παρά αγενή.

Αυτοί όμως που πραγματικά δε φαίνεται να μπορούν να σταματήσουν τη ροή των ειλικρινών σκέψεών τους είναι:  

 

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Κριοί είναι παθιασμένοι και αυθόρμητοι, λόγω του στοιχείου της φωτιάς που τους κυβερνά, και αυτό μπορεί να εκφραστεί με έντονη ορμή και φυσικά εξαιρετική ειλικρίνεια. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο φροντίζουν να μη λένε τίποτα άλλο εκτός από την αλήθεια. Πιστεύουν επίσης ότι δε γίνεται να δίνουν στους ανθρώπους ψεύτικες ελπίδες και φροντίζουν να τους βοηθήσουν δίνοντας γνήσιες συμβουλές ή σχόλια.

 

Δίδυμοι

Ως ζώδιο του αέρα, οι Δίδυμοι δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από το να συζητούν με άλλους ανθρώπους. Αλλά μπορεί να είναι λίγο… άξεστοι μερικές φορές – πράγμα που σίγουρα μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Δε σκέφτονται πολύ πριν μιλήσουν και δε διστάζουν να πουν τη γνώμη τους. Το πράγμα περιπλέκεται όταν ξεχνούν πως δεν είναι όλοι τόσο ανοιχτόμυαλοι και γίνονται εύκολα αγενείς. Είναι τόσο κυκλοθυμικοί που μπορεί να φέρονται ευγενικά τη μία στιγμή και αγενέστατα την άλλη και ενώ γνωρίζουν πώς να εκφραστούν σωστά, προτιμούν να το κάνουν με τον πιο «βάναυσο» τρόπο.

 

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι οι φίλοι που θα πουν «ναι» σε όλα. Το περιπετειώδες πνεύμα τους έχει όμως και μια άλλη πλευρά. Δε φοβούνται να πουν τη γνώμη τους και μπορεί να γίνουν κι εκείνοι λίγο άξεστοι. Συνήθως λένε αυτό που σκέφτονται - ακόμη και όταν κανείς δεν τους ρωτάει. Θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε βάναυσα ειλικρινείς, ενώ όταν κάποιος ή κάτι τους χαλάσει τη διάθεση δε διστάσουν να φερθούν χοντροκομμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 155 / position2: 307
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb