ENTERTAINMENT

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Ήταν δύσκολη η γέννα, όταν έφτασα σπίτι έκλαιγα ξαπλωμένη στο πάτωμα»

«Ευτυχώς ήταν και η μαμά μου και ένιωθα ασφάλεια» πρόσθεσε η ηθοποιός

Δημοσίευση ΦΕΒ 13, 2024
Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Ήταν δύσκολη η γέννα, όταν έφτασα σπίτι έκλαιγα ξαπλωμένη στο πάτωμα»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου περιέγραψε την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και τη δύσκολη γέννα που είχε. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «2night Show» και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τα κιλά που πήρε κατά την κύηση, αλλά και το όνομα που σκέφτεται να δώσει στο παιδί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε: «Πήρα σχεδόν 20 κιλά στην εγκυμοσύνη. Το "Μελιώ" το είχα διαβάσει πριν κάποια χρόνια και αποφάσισα να το δώσω στο παιδί μου. Είναι γλυκιά σαν μέλι η κόρη μου»

Δείτε το βίντεο:

Στην πορεία, η Μαρκέλλα Γιαννάτου περιέγραψε τους μήνες της εγκυμοσύνης, λέγοντας: «Η εγκυμοσύνη ήταν ευτυχώς εύκολη. Δε μου συνέβη καμία περίεργη λιγούρα. Γενικά στη ζωή μου τρώω μια φορά την ημέρα σαν γεύμα. Το πρωί πίνω τον καφέ μου, τρώω κριτσίνια, φρούτα, τσιμπολογάω. Στην εγκυμοσύνη έτρωγα δύο φορές τη μέρα, πεινούσα. Κι αυτό μου έβαλε κιλά».

Όσο για τη γέννα, είπε: «Ήταν δύσκολη η γέννα. Ήταν περίεργα όταν μου την έφεραν στην αγκαλιά μου. Δεν έκλαψα αλλά είχα άγχος πώς να την πιάσω. Με το πού έφτασα σπίτι έκλαψα όσο δεν έκλαψα σε όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Έκλαιγα ένα 20λεπτο, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα. Ευτυχώς, ήταν και η μαμά μου και ένιωθα ασφάλεια. Οι γονείς μου είναι στην Κέρκυρα αλλά η μαμά μου έχει σχεδόν μετακομίσει μαζί μου για να με βοηθήσει».

Τέλος, αναφέρθηκε στη νέα της καθημερινότητα, ως μητέρα.

«Είναι μια καθημερινότητα διαφορετική από πριν. Μια δυσκολία που έχω όταν δεν είναι η μαμά μου είναι να πάμε βόλτα τον σκύλο, δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο αλλά είναι ωραία. Μέσα σε 15 μέρες γύρισα στη δουλειά. Δούλευα μέχρι δέκα μέρες πριν γεννήσω και σταμάτησα γιατί κόλλησα covid. Στο γύρισμα έβλεπαν βιντεάκια μήπως χρειαστεί να μου κόψουν τον πλακούντα. Επειδή κόλλησα covid έπαθα κάτι και έφυγα ξαφνικά γιατί είχα φαγούρα στα χέρια. Παίρνω τον μπαμπά μου τα μεσάνυχτα και μου είπε να πάρω τον γυναικολόγο μου. Τον πήρα και μου είπε να πάω το πρωί να μου πάρουν το παιδί γιατί είναι επικίνδυνο. Εξαιτίας αυτού προγραμματίσαμε να γεννήσω για να μην υπάρξει κάτι. Ήταν σoκαριστικό γιατί δεν είχα ιδέα και ευτυχώς το είχε ακούσει η φίλη μου» είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου. 

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 210 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb