CELEBS

Σταμάτης Γονίδης: Οι αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του

Όσα δήλωσε σε συνέντευξή του

Δημοσίευση ΦΕΒ 13, 2024
Σταμάτης Γονίδης: Οι αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του

Ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 13/2 με τον τραγουδιστή να μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια, την κόρη του, τον εγγονό του, αλλά και την περιπέτεια της υγείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με το κοινό του να ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας του. Ο ίδιος λοιπόν μέσα από τις νέες του δηλώσεις φρόντισε να καθησυχάσει τον κόσμο αναφέροντας, πως είναι καλά και πως ταλαιπωρήθηκε από εκκολπώματα στο έντερό του.

Οι αποκαλύψεις του Σταμάτη Γονίδη για την περιπέτεια της υγείας του

«Είχα εκκολπώματα στο έντερο κι έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες, αλλά τώρα είμαι καλά», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Εκκολπώματα Εντέρου: Τι είναι και πως θεραπεύονται;

Εκκολπώματα εντέρου, ονομάζονται οι προπτώσεις που δημιουργούνται στην περιοχή των τοιχωμάτων του παχέος εντέρου. Το σχήμα τους θυμίζει μικρά σακουλάκια και προκαλούνται από την αυξημένη πίεση που ασκείται στο έντερο κατά τη διάρκεια της διέλευσης του εντερικού περιεχομένου.Τις περισσότερες φορές, δημιουργούνται στο περιφερικότερο μέρος του παχέος εντέρου, το σιγμοειδές κόλον. Μια συχνή επιπλοκή των εκκολπωμάτων εντέρου, είναι η εκκολπωματίτιδα, η οποία χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των εκκολπωμάτων.

Η πάθηση αυτή, δημιουργείται όταν ένας ή περισσότεροι θύλακες πάθουν φλεγμονή ή κάποιου είδους μόλυνση. Σε αυτήν την περίπτωση, προκαλείται έντονος πόνος στην κοιλιά. Τα εκκολπώματα συνήθως δε συνοδεύονται από πόνο ή ενόχληση. Πρόκειται κυρίως για μια πάθηση που προκαλείται τις περισσότερες φορές εξαιτίας της χρόνιας δυσκοιλιότητας.

Πιο ευάλωτη ομάδα απέναντι στα εκκολπώματα εντέρου είναι οι ηλικιωμένοι άντρες. Υπάρχουν ενδείξεις ότι η πάθηση αυτή μπορεί να οφείλεται σε κάποιο κληρονομικό παράγοντα. Οι ασθενείς με οικογενειακό ιστορικό εκκολπωμάτων εντέρου, είναι πολύ πιο πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι με την πάθηση. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως η αιτία που προκαλεί τα εκκολπώματα του εντέρου. Ορισμένες μελέτες συνδέουν την εμφάνιση της πάθησης με την έλλειψη κατανάλωσης φυτικών ινών και τη μικρή κατανάλωση ύδατος. Απαιτούνται όμως περισσότερα τεκμήρια, προκειμένου να οριστικοποιηθεί αυτή η σύνδεση.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 308 / position2: 2713
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb