CELEBS

Αποκάλυψη ‑ σοκ για γνωστή σειρά από πρωταγωνίστρια: «Δεν μας πλήρωσαν ποτέ, πήραμε χρήματα για ελάχιστα επεισόδια»

Τι είπε η Δήμητρα Κολλά στην κάμερα για τη σειρά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 12, 2024
Αποκάλυψη ‑ σοκ για γνωστή σειρά από πρωταγωνίστρια: «Δεν μας πλήρωσαν ποτέ, πήραμε χρήματα για ελάχιστα επεισόδια»

"Η σειρά εκείνη μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Πολύ γλυκιά για όλο αυτό που έζησα και μοιράστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πικρή για τον τρόπο που έκλεισε η συνεργασία αυτή".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνέντευξη στο ένθετο Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας παραχώρησε η Δήμητρα Κολλά. Τη γνωστή ηθοποιό, που φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο της «Τσαντούλας» στη «Μάγισσα», συνάντησε ο δημοσιογράφος Ηλίας Μαραβέγιας, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις αναμνήσεις της από τη σειρά «Λίτσα.com» στην οποία συμμετείχε τη σεζόν 2008-09 στον ΑΝΤ1.

«Στην τηλεόραση βρέθηκα μέσω της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Είχα κάνει ήδη ένα guest στο «Κόκκινο Δωμάτιο» όταν τη γνώρισα και με πρότεινε στο μίνι σήριαλ «Big Bang». Με πήραν να κάνω μία ζάμπλουτη Ελληνοαμερικανίδα και ήταν να παίξω σε 3 από τα 5 επεισόδια της σειράς.

Επειδή, ωστόσο, άρεσε ο χαρακτήρας, τον κράτησαν τελικά και στα υπόλοιπα δύο. Το 4ο επεισόδιο έτυχε να το δει η Όλγα Μαλέα, η οποία έγραφε τότε το «Λίτσα.com» και ζήτησε να περάσω από κάστινγκ για να με δει», περιγράφει η Δήμητρα Κολλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν καρμικό, γιατί αν εγώ είχα ολοκληρώσει τη συμμετοχή μου στο 3ο επεισόδιο του «Big Bang», δεν θα με έβλεπε ποτέ, ούτε θα με σκεφτόταν για τον ρόλο. Έτσι ήρθε το «Λίτσα.com» στη ζωή μου, στο δεύτερο έτος της σχολής», συμπληρώνει η ηθοποιός.

«Η σειρά εκείνη μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Πολύ γλυκιά για όλο αυτό που έζησα και μοιράστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πικρή για τον τρόπο που έκλεισε η συνεργασία αυτή», εξομολογείται η Δήμητρα Κολλά στη συνέχεια της συνέντευξης.

«Δεν μας πλήρωσαν ποτέ, πήραμε χρήματα για ελάχιστα επεισόδια και μετά η εταιρεία παραγωγής δήλωσε πτώχευση. Αυτό με έκανε να φύγω πάλι στο Λος Άντζελες το 2012, όπου έμεινα 6 μήνες, όσο κρατάει δηλαδή και η τουριστική βίζα», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 333 / position2: 851
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb