ENTERTAINMENT

Ελευθερία Ελευθερίου: Ο λόγος που αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της πριν από λίγες ημέρες μέσω του Ιnstagram της

Δημοσίευση ΦΕΒ 12, 2024
Ελευθερία Ελευθερίου: Ο λόγος που αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Με αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Ιnstagram η Ελευθερία Ελευθερίου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο συνεργάζονταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο, πριν από λίγες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τραγουδιστής σχολίασε το θέμα από την πλευρά του στους δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας πως εξακολουθεί να έχει καλή σχέση με την πρώην συνάδελφό του, ενώ η σύμβαση που είχε συνάψει η ίδια με την επιχείρηση αφορούσε από την αρχή ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δείτε το βίντεο

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου ρεπορτάζ της εκπομπής του «Fay's Tme υποστήριξε ότι ο πραγματικός λόγος που η τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα ήταν η σημαντική μείωση που δέχτηκε στον μισθό της.

Χαρακτηριστικά δήλωσε η δημοσιογράφος: «Μίλησα στο τηλέφωνο σήμερα το πρωί με έναν άνθρωπο που είναι πολύ κοντά στην Ελευθερία Ελευθερίου και μου μετέφερε το εξής: Έγινε από τον επιχειρηματία στην Ελευθερία μία μείωση μεγάλη, στα λεφτά της στο μαγαζί και εκεί ήρθε η ρήξη. Η Ελευθερία ήθελε ο Τριαντάφυλλος, όποιος έχει μια πολύ καλή σχέση με τον επιχειρηματία, να μπει μπροστά, δεν το έκανε κι αυτό την πίκρανε. Αυτό έχει συμβεί. Δεν φταίει ο Τριαντάφυλλος που έγινε η μείωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ισχυρίστηκε ότι είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο που ήλπιζε η Ελευθερία Ελευθερίου από τον Τριαντάφυλλο να πάρει μία θέση και να την υποστηρίξει, με τους συνεργάτες της να διαφωνούν.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Ο Τριαντάφυλλος τοποθετήθηκε ως προς τη λύση της συνεργασίας με την Ελευθερία Ελευθερίου το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αρχικά, είπε: «Τίποτα δεν έγινε ρε παιδιά. Αυτά συμβαίνουν στα σχήματα, γιατί κάποια στιγμή μετά από κάποιους μήνες αλλάζουν κάποια ονόματα. Έτσι γίνεται πάντα σε όλα τα μαγαζιά. Ήταν έτσι η σύμβασή της με την επιχείρηση. Τον χειμωνα δεν γίνονται αλλαγές εκεί στα κανάλια; Να και εδώ. Το ίδιο πράγμα είναι οι δουλίτσες, δεν έγινε κάτι».

Για τα σχόλια που υπήρξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Δεν ασχολούμαι τι λέει ο καθένας στο διαδίκτυο. Αν κάτσω να ασχοληθώ απλά δεν πρόκειται να βγαίνω από το σπίτι».

Για την ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου σχετικά με την αποχώρησή της, στην οποία δεν τον ανέφερε, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα κάτσω να δω τι γράφει ο καθένας στο Instagram, στον λογαριασμό του. Σημασία έχει η ανθρώπινη σχέση, η οποία έρχεται μέσω τηλεφώνου και μέσω ενός φαγητού κτλ. Εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με την Ελευθερία, θα έρθει σπίτι μου, θα πάω σπίτι της, θα δούμε "Survivor". Αλλά ο καθένας τι γράφει στο Instagram του, είναι και η στιγμή λίγο περίεργη όταν γράφεις κτλ. Δεν ξέρω, τώρα θα κάτσω να ασχοληθώ ή χαλάσω τη σχέση μου με έναν άνθρωπο για το Instagram;».

«Τα σχήματα αλλάζουν» τόνισε ξανά ο τραγουδιστής.

ame-player.html?integrationId=40599x1hkcfx3iv9&playlistId=v-cz31i7a59og1" />

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 267 / position2: 2198
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb