CELEBS

Νίκος Συρίγος: «Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»

Στην εκπομπή The Break με τη Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Συρίγος το απόγευμα της Κυριακής 11/2

Δημοσίευση ΦΕΒ 11, 2024
Νίκος Συρίγος: «Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη ζωή του και τις έντονες στιγμές, ενώ η ερώτηση για την προσωπική του ζωή τον αιφνιδίασε.Η παρουσιάστρια ρώτησε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την οποία διατηρούν σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ως δημοσιογράφος, αν έπαιρνες συνέντευξη από τον εαυτό σου, θα τον ρωτούσες για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη;» ρώτησε η Βάσω Λασκαράκη.

Ο Νίκος Συρίγος απάντησε: «Τι θέλεις να με ρωτήσεις; Εξαρτάται… ωραία το πήγες. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, θα το ρωτούσα, αλλά υπάρχει η κόκκινη γραμμή», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο πως διαχειρίστηκε τη σχέση του με την ερμηνεύτρια απέναντι στα media: «Είναι όλα διαχειρίσιμα όταν ερωτεύεσαι, είτε είσαι δημόσιο πρόσωπο, είτε βγαίνεις εκείνη την στιγμή από το σπίτι σου, ερωτεύεσαι με τον ίδιο τρόπο.

Είναι όλα αυτά τα ωραία που σου προκαλεί μεγάλη δύναμη στη ζωή σου. Όταν μπήκα στη διαδικασία να ερωτευτώ, δεν σκέφτηκα, ούτε ποια ερωτεύτηκα, ούτε αν θα έχει όλο αυτόν τον θόρυβο που έχει μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο προσώπων που είναι αναγνωρίσιμα στον κόσμο», είπε ο Νίκος Συρίγος στο The Break.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 134 / position2: 581
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb