CELEBS

Ελένη Χατζίδου: «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη» ‑ Απολογήθηκε δημόσια μετά το περιστατικό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Μη το κάνουμε μεγάλο θέμα...»

Δημοσίευση ΦΕΒ 11, 2024
Ελένη Χατζίδου: «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη» ‑ Απολογήθηκε δημόσια μετά το περιστατικό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Ελένη Χατζίδου πριν από μερικές ημέρες είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Breakfast at Star, πως την είχε πειράξει παλαιότερα μία είδηση που είχε ανακοινώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για εκείνη, χωρίς τη θέλησή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια, παρόλα αυτά, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και εξήγησε πως δεν ήταν πρόθεσή της να στενοχωρήσει κανέναν. Γι' αυτό απολογήθηκε δημόσια, όχι μόνο στην παρουσιάστρια του Happy Day, αλλά και για οποιονδήποτε μπορεί να έχει στενοχωρήσει με τα σχόλιά της.

«Μην το κάνουμε μεγάλο θέμα αυτό που είπα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όλα καλά. Είμαστε πολύ καλά και τη συμπαθώ. Δεν κρατάμε τέτοια πράγματα. Το έχω έννοια πάντα να μη στεναχωρήσω κανέναν άνθρωπο. Σχολιάζουμε πάντα με ευγένεια, δεν θέλουμε να μπαίνουμε στα χωράφια άλλων, είναι μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αν έχουμε στεναχωρήσει κάποιον μέχρι τώρα θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη. Πραγματικά, τίποτα δεν γίνεται εσκεμμένα, με εμπάθεια, με εμμονή, απλά συζητάμε τα θέματα που προκύπτουν κάθε φορά. Όταν ακούμε ένα θέμα στην εκπομπή, τα σχολιάζουμε, όπως κάνουν όλοι, χωρίς να έχουμε δεύτερες σκέψεις».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 269 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb