ENTERTAINMENT

Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι στο Ντουμπάι και οι αντιδράσεις στα social media

«Γιατί πρεπει να κάνεις επίδειξη;»

Δημοσίευση ΦΕΒ 09, 2024
Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι στο Ντουμπάι και οι αντιδράσεις στα social media

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος βρίσκονται για άλλη μια φορά εκτός Ελλάδος, αφού όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψαν μαζί στο Ντουμπάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο, Ελ. Βενιζέλος κάνοντας poll στο instagram για τον προορισμό που επέλεξαν με τον σύζυγό της.

Όπως αποκαλύφθηκε, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Ντουμπάι, εκεί όπου και είχαν την κατάλληλη υποδοχή προκειμένου να περάσουν μαζί τα επόμενα 24ωρα. Η ίδια καταγράφει με την κάμερα του κινητού της, όλους τους χώρους του υπερλούξ δωματίου, από τη στιγμή που περνά την πόρτα της εισόδου.

Το βίντεο προκάλεσε θυμωμένες αντιδράσεις από τους followers της, που της ζήτησαν να σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις, όταν «ο κόσμος παίρνει έναν μισθό της πείνας». Την κατηγόρησαν για επίδειξη πλούτου, ενώ ορισμένοι υπερασπίστηκαν την ηθοποιό σχολιάζοντας ότι είναι δική τους επιλογή να την παρακολουθούν στα social media και πως η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι μέρος της δουλειάς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;» της γράφουν. «Δεν τα έκλεψε, δικά της λεφτά είναι» αναφέρουν από την άλλη, τα σχόλια που είναι υπέρ της. 

Η γνωστή ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 2017 με τον Φίλιππο Μιχόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 225 / position2: 908
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb