ENTERTAINMENT

Η καλλονή σταρ που είχε σχέση ο Penn Badgley και το είχαμε ξεχάσει εντελώς

Ήταν μαζί για 2 χρόνια και πολύ ταιριαστοί

Η καλλονή σταρ που είχε σχέση ο Penn Badgley και το είχαμε ξεχάσει εντελώς
Nextweb Studio

Ο Penn Badgley ερωτεύτηκε και ξεκίνησε μια σχέση με τη Zoe Kravitz το καλοκαίρι του 2011, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό του Gossip Girl, Blake Lively.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by princess (@blacktumblrina)

Σε μια συνέντευξη του 2013 στο Movieline, ο ηθοποιός δήλωσε: «Το Gossip Girl μου έδωσε όλα όσα έχω τώρα. Μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω στη Νέα Υόρκη και να είμαι σε θέση να πάρω αυτόν τον ρόλο. Με έβαλε επίσης στη Νέα Υόρκη για να γνωρίσω τη Zoe».

Αν και δεν έχουμε τις ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τo πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους, γνωρίζουμε ότι το ζευγάρι εμφανίστηκε χέρι-χέρι στα πεζοδρόμια της Νέας Υόρκης το 2011, λιγότερο από ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του Badgley από τον συμπρωταγωνιστή Blake. Ζωηρός. Η Kravitz είχε συνάψει σχέσεις με τον συμπρωταγωνιστή της στο X-Men: First Class, Michael Fassbender νωρίτερα εκείνη τη χρονιά.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για σχεδόν τρία χρόνια, με τον Badgley να βγάζει μια σελίδα από το βιβλίο του Dan Humphrey και να περιγράφει τον χρόνο του με τον Kravitz ως «πραγματική, αληθινή, αγάπη που συντρίβει τη γη».

Δυστυχώς, η σχέση τους δεν κράτησε και όταν χώρισαν, οι εκπρόσωποι των δυο σταρ απέδωσαν το χωρισμό τους στο ότι ήθελαν να αφοσιωθούν στην καριέρα τους. «Βρίσκονται σε δύο διαφορετικά στάδια της καριέρας τους», είπαν οι πηγές. «Απλώς δεν είχαν χρόνο ο ένας για τον άλλον». «Απλώς δεν λειτούργησε», πρόσθεσε η ίδια πηγή. «Όμως, τελείωσε με καλούς όρους».

View this post on Instagram

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

View this post on Instagram

A post shared by Penn Badgley (@pennbadgley)

Σήμερα, η Zoe Kravitz διατηρεί σχέση με τον Chaning Tatum, από το 2021, ενώ ο Penn Badgley είναι παντρεμένοο εδώ και 7 χρόνια με την Domino Kirke και έχουν μαζί έναν γιο 4 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 2173 / position2: 2791
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb