ENTERTAINMENT

Ο πασίγνωστος ηθοποιός που όταν ήταν 28 ετών είχε πέσει θύμα απαγωγής

Ήταν δεμένος στο πορτμπαγκάζ μαζί με δυο συναδέλφους του

Ο πασίγνωστος ηθοποιός που όταν ήταν 28 ετών είχε πέσει θύμα απαγωγής
Nextweb Studio

Γνώριζες ότι το 2004, ο Benedict Cumberbatch κρατήθηκε υπό την απειλή όπλου, τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και τον έκαναν να εκλιπαρεί για τη ζωή του μπροστά σε ένοπλους απαγωγείς στη Νότια Αφρική;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Benedict Cumberbatch (@benedictcumberbatch_221b)

Πριν γίνει γνωστός με τον Sherlock και τις ταινίες του στη Marvel, ο ηθοποιός Benedict Cumberbatch επέζησε από ένοπλη απαγωγή στη Νότια Αφρική, όπου γύριζε μια σειρά το 2004. Ο Cumberbatch έχει μιλήσει αρκετές φορές για αυτή τη δοκιμασία, κατά την οποία τον έβαλαν στο πορτ-μπαγκαζ ενός αυτοκίνητο και κρατήθηκε υπό την απειλή όπλου.

Ο ηθοποιός συνοδευόταν από τους συμπρωταγωνιστές του Theo Landey και Denise Black, και όταν επέστρεφαν από μάθημα κατάδυσης, έσκασε το λάστιχο τους και βρέθηκαν  στα χέρια ενός άντρα διαβόητου για ένοπλες απαγωγές.

Η τριάδα ήταν δεμένη με τα κορδόνια τους και σκυμμένοι σε στυλ εκτέλεσης. Ο Cumberbatch, σύμφωνα με το Vanity Fair του 2016, παρακάλεσε για τη ζωή του. Ο συμπρωταγωνιστής του είπε ότι όταν τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ, κλώτσησε και ούρλιαξε «γ@$%μένε δολοφόνε». Οι απαγωγείς τους άφησαν στην άκρη του δρόμου και οι τρεις βρέθηκαν σύντομα από ντόπιες γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήμουν σίγουρα πιο ανυπόμονος για να ζήσω μια ζωή λιγότερο συνηθισμένη», είπε για την αντίδρασή του στη δοκιμασία. «Ήθελα να κολυμπήσω στη θάλασσα που είδα το επόμενο πρωί. Εάν αισθάνεστε ότι θα πεθάνετε, δεν πιστεύετε ότι θα έχετε ξανά όλες αυτές τις αισθήσεις - μια παγωμένη μπύρα, ένα τσιγάρο, την αίσθηση του ήλιου στο δέρμα σας. Όλα αυτά σε κάνουν να τη δεις αλλιώς. Είναι, κατά κάποιο τρόπο, μια νέα αρχή. Αλλά ήμασταν στο δρόμο της επιστροφής από το πρώτο Σαββατοκύριακο ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου κατάδυσης, οπότε δεν ήταν σαν να ήμουν ήσυχος πριν από αυτό. Νομίζω ότι απλώς με έκανε να ζήσω λίγο πιο απερίσκεπτα», είπε.

View this post on Instagram

A post shared by Benedict Cumberbatch (@benedictcumberbatch_221b)

Το 2013, ο ηθοποιός έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες από πρώτο χέρι για την απόπειρα απαγωγής σε μια συνέντευξη στο The Hollywood Reporter. «Ήμασταν στη Νότια Αφρική, στο KwaZulu-Natal, αυτή την εκπληκτική συνοικία βόρεια του Durban», θυμάται. "Έκανε κρύο και ήταν σκοτάδι. Ένιωθα σάπιος. Ήμασταν επιφυλακτικοί γιατί αυτό είναι ένα γνωστό επικίνδυνο μέρος για να οδηγείς. Μετά, φουφ, σκάει το μπροστινό δεξιό λάστιχο. Έτσι πήραμε το εφεδρικό, αλλά αυτό σήμαινε να πάρουμε όλα τα μπαγκάζια μας έξω από το αμάξι...».

Συνέχισε, «Φοβήθηκα, φοβήθηκα πραγματικά. Είπα: "Τι θα μας κάνεις; Θα μας σκοτώσεις;". Ανησυχούσα πραγματικά ότι θα με βίαζαν ή θα με παρενοχλούσαν ή απλώς θα με βασάνιζαν ...».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2280 / position2: 2865
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb