CELEBS

Όταν η Katy Perry έκανε το πιο cringe πράγμα στα Grammy και δεν μαθεύτηκε ποτέ

Η Taylor Swift και η Miley Cyrus ...επιβεβαιώνουν!

Όταν η Katy Perry έκανε το πιο cringe πράγμα στα Grammy και δεν μαθεύτηκε ποτέ
@katyperry

Όλοι ξέρουν ότι οι θαυμαστές έχουν εμμονή με τις διασημότητες, αλλά είναι ωραίο να μαθαίνεις ότι και οι διασημότητες έχουν τα δικά τους ...κολλήματα με άλλους celebrities!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Η Katy Perry πάντως, μάλλον, είναι μεγάλη φαν της Taylor Swift και της Miley Cyrus, καθώς είχε κρατήσει στο πορτοφόλι της τρίχες από τις δύο σταρς, όπως παραδέχτηκε στο πάρτι κυκλοφορίας του iHeartRadio για το Prism στο Λος Άντζελες. 

«Μία από τις πρώτες φορές που πήγα στα Grammy, μοιράστηκα ένα καμαρίνι με τη Miley Cyrus και την Taylor Swift», είχε πει. «Τους ζήτησα μια τούφα από τα μαλλιά τους από την κάθε μια τους, κάτι που ήταν εντελώς creepy, αλλά φοβερό». Και δεν ήταν μόνο αυτό. Η τραγουδίστρια του Firework είχε αναφέρει ότι έβαλε μικρούς φιόγκους στις δύο τούφες μαλλιών και τις είχε τοποθετήσει στην τσάντα της. «Αυτό ήταν το μικρό μου μυστικό και ήμουν φρικιό!» είπε η τραγουδίστρια.

Εκείνη την εποχή, η Perry, αποκάλυπτε αρκετά πράγματα για τον εαυτό της καθώς είχε να προωθήσει το νέο της άλμπουμ, Prism. Είχε επίσης ανοιχτεί για το διαζύγιό της με τον ηθοποιό Russell Brand. Όταν μίλησε για τα σκαμπανεβάσματα της με τον John Mayer, η Katy αποκάλυψε, «Δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που λέει πάντα «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, ήμουν αρκετά τρελή, ναι... Πονάω πολύ». Αργότερα ανέφερε ότι είχε αναπτύξει έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης των ανδρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 2188 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb