ΜΟΔΑ

Vans Skateboarding και Spitfire Wheels γιορτάζουν την ιστορία και την κληρονομιά τους στο skateboarding με την καινούργια Capsule collection

Γνωρίστε τη συλλογή

Δημοσίευση ΦΕΒ 07, 2024
Vans Skateboarding και Spitfire Wheels γιορτάζουν την ιστορία και την κληρονομιά τους στο skateboarding με την καινούργια Capsule collection

Οι Vans Skateboarding και Spitfire Wheels, δύο εταιρείες που προέρχονται από την αυθεντική κουλτούρα του skateboarding, ανακοινώνουν μια νέα συλλογή εξαιρετικά ανθεκτικών και ευέλικτων υποδημάτων και ρούχων, καλύπτοντας τις ανάγκες σου σε όλες τις skate περιπέτειες σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την πρώτη τους συνεργασία το 2017, οι Vans Skateboarding και Spitfire Wheels έχουν επικεντρώσει τη νέα τους συλλογή γύρω από τρία μοντέλα υποδημάτων. Το Rowan 2 σε "Black/Flame" χρώμα, που είναι αφιερωμένο στον κοινό αθλητή των δύο εταιριών, Rowan Zorilla και συνοδεύεται από δύο κλασικά μοντέλα σε παρόμοιες εκδόσεις "Black/Flame" χρώματος, τα Skate SK8 Hi Reissue και Skate Old Skool.

Το Rowan 2 συνδυάζει το πιο αθλητικό στιλ υποδήματος με την υψηλή απόδοση στο skateboarding. Με την τεχνολογία ImpactWaffle™ απορροφά τους κραδασμούς σε όλο το πάτημα μέχρι το μπροστινό μέρος, χωρίς ωστόσο να “θυσιάζει” από τον skater την αίσθηση της σανίδας του. Ταυτόχρονα, τo Skate SK8 Hi Reissue και το Skate Old Skool χρησιμοποιούν την τεχνολογία PopCush™ για απορρόφηση κραδασμών και μέγιστη απόδοση ενέργειας. Και τα τρία αυτά μοντέλα διαθέτουν επίσης άλλες τεχνολογίες όπως, το Duracap™ και το SickStick™ για βέλτιστη ανθεκτικότητα και κράτημα, καθώς κι αδιαβροχοποίηση και ανθεκτικά υλικά όπως ripstop, νάϊλον και μεταλλικά εξαρτήματα.

Η συλλογή διαθέτει και ένα σετ genderless ρούχων που συμπληρώνουν το look. Ανθεκτικά κλασικά κομμάτια όπως φούτερ και Τ-shirts, που όλα φέρουν πάνω το co-banded λεπτομέρειες. Επιπλέον διαθέτει, ένα ιδιαίτερο αναδιπλούμενο γιλέκο από ανθεκτικό ύφασμα ripstop, ένα καπέλο και μια τσάντα tote, ολοκληρώνουν τη συλλογή.

Η συλλογή Vans Skateboarding x Spitfire Wheels είναι πλέον διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans, στο The Mall Athens, στο Golden Hall, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Nicosia Mall και το My Mall στην Κύπρο, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.


Σχετικά με τη Vans

Η Vans®, brand της εταιρείας VF (NYSE: VFC), είναι ένα αυθεντικό action sport brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ. Οι αυθεντικές συλλογές της Vans® πωλούνται σε 97 χώρες μέσω ενός δικτύου θυγατρικών εταιρειών και διανομέων. Η Vans® διαθέτει περισσότερα από 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως. To brand προωθεί τη δημιουργική αναζήτηση μέσω της νεανικής street κουλτούρας, των action sports, της τέχνης και της μουσικής, προσφέροντας προοδευτικές πλατφόρμες σε φυσικό και διαδικτυακό χώρο, όπως τις: Vans Musicians Wanted, Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, αλλά και το “House of Vans, τον πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης και hub για τη διεθνή μουσική.

Vans, “Off The Wall” Since ’66

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 1266 / position2: 3844
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb