ENTERTAINMENT

Η τελευταία ευκαιρία του πρίγκιπα Χάρι: Αρκεί να κάνει μόνο ένα πράγμα

Ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε από την Καλιφόρνια για να δει τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο 45 λεπτά μετά τη σοκαριστική διάγνωσή του με καρκίνο

Δημοσίευση ΦΕΒ 07, 2024
Η τελευταία ευκαιρία του πρίγκιπα Χάρι: Αρκεί να κάνει μόνο ένα πράγμα

Με τον βασιλιά Κάρολο να δίνει τη δική του προσωπική μάχη με τον καρκίνο, οι ελπίδες για συμφιλίωση με τον μικρότερο γιο του πρίγκιπα Χάρι αυξάνονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μόνο που χρειάζεται για να ανακτήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη της οικογένειάς του είναι ο πρίγκιπας Χάρι να παραμείνει σιωπηλός και να κρατήσει ιδιωτικές τις συναντήσεις του με τον βασιλιά Κάρολο.

Οι ειδικοί προειδοποιούν τον πρίγκιπα Χάρι να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να τηρήσει σιγή ιχθύος για τις συναντήσεις του με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο.

Ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε από την Καλιφόρνια για να δει τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο 45 λεπτά μετά τη σοκαριστική διάγνωσή του με καρκίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ το υπερατλαντικό ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι δημιούργησε ελπίδες ότι θα συνεχίσει να επουλώνει τις πληγές με την οικογένειά του, δεν υπάρχει κανένα σημάδι επανένωσης μεταξύ του δούκα του Σάσεξ με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Phil Dampier μοιράστηκε με τη MailOnline τις σκέψεις του μετά τη συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο.

«Δεν νομίζω ότι γνωρίζει κανείς αυτή τη στιγμή, ούτε καν ο ίδιος. Είναι ένα πρώτο βήμα, ένα είδος συνάντησης για να σπάσει ο πάγος. Ο πρίγκιπας Χάρι θα ήθελε να μάθει πώς είναι ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος.

Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι όταν επιστρέψει στην Καλιφόρνια να μη δημοσιοποιήσει καμία από τις συζητήσεις του με τον βασιλιά. Η εμπιστοσύνη θα χαθεί αν αρχίσει να διαρρέει πράγματα. Αν μετά από μερικές εβδομάδες δεν έχει διαρρεύσει τίποτα, η εμπιστοσύνη θα επανέλθει.

Αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία να ανακτήσει λίγη εμπιστοσύνη. Αν διαρρεύσει οτιδήποτε, τότε θα είμαστε πάλι στο μηδέν και θα χαθούν οι πιθανότητες συμφιλίωσης με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Δεν νομίζε ότι είναι διατεθειμένος να τον συγχωρήσει αυτή τη στιγμή», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η βασιλική ανταποκρίτρια του BBC Daniela Relph εκτιμά πως οι πιθανότητες συμφιλίωσης μεταξύ πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι απίθανες, δεδομένης της συνεχιζόμενης διαμάχης τους.

Διαλυμένη η σχέση του Χάρι με τον Γουίλιαμ

«Είναι μια αδερφική σχέση που εξακολουθεί να φαίνεται απίστευτα διαλυμένη. Δεν ξέρουμε αν κάποια από τις δύο πλευρές έχει προσεγγίσει την άλλη με οποιονδήποτε τρόπο, αν έχει γίνει κάποια προσπάθεια για ανακωχή.

Όπως φαίνονται τα πράγματα, δεν υπάρχει κανένα σημάδι για κάτι τέτοιο. Πρέπει να το διαβάσετε ως ένδειξη της κατάστασης της σχέσης τους το ότι τίποτα στο ημερολόγιο δεν περιλαμβάνει συνάντηση μεταξύ ενώ ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Αυτό σημαίνει επίσης πως ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα επισκεφτεί την Κέιτ Μίντλετον με την οποία κάποτε ήταν πολύ κοντά και πέρασε μια πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της» συμπληρώνει.

Είναι απίθανο ο πρίγκιπας Χάρι να επισκεφτεί τη σύζυγο του αδερφού του Κέιτ Μίντλετον καθώς αναρρώνει σπίτι έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Μιλώντας για τη συνάντησή του με τον βασιλιά Κάρολο, η Daniela Relph σημείωσε πως πρόκειται για έναν πατέρα και έναν γιο που έχουν δει ελάχιστα ο ένας τον άλλον τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Η σχέση τους ήταν απίστευτα τεταμένη και περίπλοκη. Ήταν σημαντικό που ο πρίγκιπας Χάρι ήταν εδώ, ήταν σημαντικό που ο βασιλιάς Κάρολος ήθελε να τον δει. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σε ό,τι αφορά τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα δουν ο ένας τον άλλο», υπογράμμισε.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ένα από τα πρώτα μέλη της βασιλικής οικογένειας που εθεάθησαν να επισκέπτονται τον βασιλιά Κάρολο μετά τη δημοσιοποίηση της διάγνωσης σοκ με καρκίνο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί μια ακόμα επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι στον βασιλιά Κάρολο, αλλά είναι κατανοητό πως δεν θα συναντήσει τον μεγαλύτερο αδερφό του για το διάστημα που θα παραμείνει στο Λονδίνο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 200 / position2: 515
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb