ENTERTAINMENT

Όταν η Scarlett Johansson έπεσε θύμα bullying για το δέρμα της ‑ Το προϊόν που τη βοήθησε

Δέχτηκε ένα απαίσιο σχόλιο και της έγινε εμμονή, μέχρι που βρήκε τη λύση

Όταν η Scarlett Johansson έπεσε θύμα bullying για το δέρμα της ‑ Το προϊόν που τη βοήθησε
Nextweb Studio

Η Scarlett Johansson υπέφερε από σοβαρή ακμή ως έφηβη, όπως η ίδια αποκάλυψε στη βρετανική Vogue, πριν από μερικά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld)

Η ηθοποιός της «Μαύρης Χήρας» είπε ότι πάλευε με το δέρμα της στα 20 της και έπρεπε να βασιστεί σε make-up artists για να το καλύψει. Αλλά τελικά, δεν ήταν μια ακριβή θεραπεία που την έσωσε – ήταν μια ενυδατική κρέμα.

«Όταν μεγάλωνα, το μήνυμα στον κόσμο της ομορφιάς ήταν ότι η ακμή ήταν άσχημη – δεν υπήρχε μεγάλη αποδοχή ή υποστήριξη γύρω από αυτά τα μικρά «προβλήματα»», είπε.

Σε μια συνέντευξη στην The Telegraph, η Johansson είπε ότι όταν ήταν 14 ετών, μια make-up artist της είπε ότι το πρόσωπό της έμοιαζε με την επιφάνεια ενός ηφαιστείου. «Δεν ήταν κακιά», είπε. "Κι αυτή επίσης υπέφερε από δερματικά προβλήματα. Αλλά μου έγινε εμμονή".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Johansson δοκίμασε ρετινόλη, κρέμες ξήρανσης, απολέπιση και τόνερ για να καθαρίσει το δέρμα της στα 20 της — αλλά τα προϊόντα την ερεθίζουν περισσότερο.

Το μόνο πράγμα που δεν είχε δοκιμάσει ήταν η ενυδατική κρέμα και είπε στη Vogue ότι ήταν «τρομοκρατημένη» να την βάλει στο πρόσωπό της. Δεν υπήρχαν τόσες πολλές πληροφορίες για τους δερματικούς φραγμούς όπως υπάρχουν τώρα, είπε.

View this post on Instagram

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld)

Ο φραγμός του δέρματος είναι το εξωτερικό στρώμα, που αποτελείται από νεκρά κύτταρα, λίπη και πρωτεΐνες που βοηθούν στην προστασία του δέρματός σας από το περιβάλλον, δήλωσε η δερματολόγος Melissa Piliang στην Cleveland Clinic.

Η μη χρήση ενυδατικής κρέμας μπορεί να συμβάλει σε έναν φτωχό φραγμό του δέρματος και μπορεί να προκαλέσει παθήσεις όπως η ακμή.

Τελικά, η Johansson είχε ξεμείνει από επιλογές και ενστικτωδώς χρησιμοποίησε ενυδατική κρέμα, η οποία είπε ότι θεράπευε το δέρμα της.

"Μόλις ξεφορτώθηκα όλα όσα πίστευα ότι θα μπορούσαν να το ερεθίσουν. Έκανα μια ελαφριά απολέπιση κάθε μέρα με ένα πινέλο και άρχισα να χρησιμοποιώ μια πολύ απλή μη φαγεσωρογόνο ενυδατική κρέμα", είπε στην Telegraph, προσθέτοντας ότι είδε αποτελέσματα "μέσα σε επτά ημέρες".

«Το δέρμα μου άρχισε να αυτοθεραπεύεται και μετά σταμάτησα να μαζεύω το πρόσωπό μου και να κοιτάζω τους πόρους μου και απλώς άφησα το δέρμα μου να επανέλθει πραγματικά», είπε στη Vogue.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 2160 / position2: 2600
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb