ENTERTAINMENT

Ο Τράβις Κέλς αποκάλυψε πως είναι στην πραγματικότητα να είσαι σε σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λας Βέγκας

Δημοσίευση ΦΕΒ 06, 2024
Ο Τράβις Κέλς αποκάλυψε πως είναι στην πραγματικότητα να είσαι σε σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ

Ο Τράβις Κέλς μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για τη σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λας Βέγκας τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 34χρονος παίκτης των Kansas City Chiefs ανέφερε ότι «αγαπάει κάθε λεπτό» του ειδυλλίου τους.

Εν μέσω των εντατικών προγραμμάτων του ζευγαριού, ο αστέρας του NFL παραδέχτηκε επίσης ότι το να βγαίνει με την επίσης 34χρονη τραγουδίστρια είναι «μια άγρια εμπειρία».

Συγκεκριμένα, είπε: «Φίλε, θα σου πω κάτι, είναι μια άγρια εμπειρία, αλλά απολαμβάνω και αγαπώ κάθε λεπτό της».

Ωστόσο, απέκλεισε τυχόν σχέδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Κέλς απαίτησε πώς το ποδόσφαιρο είναι το «μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Θα σου πω κάτι, φίλε, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει τίποτα στο μυαλό μου που να συμβαίνει μέχρι να τελειώσει αυτός ο αγώνας».

Ο Κέλς ήταν σε απόλυτο δέος για την Σουίφτ μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του επερχόμενου άλμπουμ της, «The Tortured Poets Department», χαρακτηρίζοντάς το «απίστευτο».

Και επιβεβαίωσε επίσης ότι έχει ακούσει ορισμένα κομμάτια του δίσκου, που θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου: «Έχω ακούσει μερικά από αυτά, ναι, και είναι απίστευτο. Δεν μπορώ να περιμένω να ταρακουνήσει τον κόσμο όταν επιτέλους κυκλοφορήσει».

Ο Κέλς - ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν έχει μιλήσει με την Σουίφτ από τη βραδιά της στα Grammys - πρόσθεσε: «Είναι απίστευτη. Ξαναγράφει την ιστορία. Της είπα ότι θα πρέπει να τηρήσω το δικό μου μέρος της συμφωνίας και να γυρίσω και εγώ σπίτι με κάποιο υλικό».

Ο Κέλς σημείωσε επίσης την επιρροή που είχε η Σουίφτ στο να φέρει νέους οπαδούς στο ποδόσφαιρο: «Σίγουρα έφερε πολλά νέα πρόσωπα στο παιχνίδι».

«Η Τέιλορ έχει μια απίστευτη βάση θαυμαστών που την ακολουθεί και την υποστηρίζει σε όλη της τη ζωή. Ήταν διασκεδαστικό να συγκεντρώσουμε κατά κάποιο τρόπο τους Swifties στο Chiefs Kingdom και να τους ανοίξουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού» συμπλήρωσε ο αθλητής.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 98 / position2: 1056
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb