CELEBS

Εκτός εκπομπή ο Μικρούτσικος ‑ Επέστρεψε η Καινούριου

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλά» είπε η παρουσιάστρια που αποχώρησε εκτάκτως
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 06, 2024
Εκτός εκπομπή ο Μικρούτσικος ‑ Επέστρεψε η Καινούριου

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή που παρουσιάζει, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, αφού είπε στους τηλεθεατές του «Super Κατερίνα» ότι δεν αισθανόταν καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πλατό και είπε: «Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μας τηλεθεατές. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Απλά καμιά φορά όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι και νιώθουμε έντονους πόνους, καλό είναι να μην το αφήνουμε έτσι και να πηγαίνουμε να το ψάχνουμε, να κάνουμε τις εξετάσεις μας, για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα είναι κάτι χειρότερο. Να πω ότι ο Ανδρέας μας δεν θα είναι μαζί μας σήμερα, έχει μια ίωση. Μιλήσαμε χθες και μου είπε "τι έγινε μας ξέκαναν;"».

Δείτε το βίντεο

Τι συνέβη μια μέρα πριν

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε από την εκπομπή της Δευτέρας εκτάκτως, καθώς ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και είπε ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει έναν τυπικό έλεγχο.

«Συγγνώμη δεν νιώθω καλά. Έχω βάλει τη σόμπα εδώ, γιατί δεν ξέρω, θα λιποθυμίσω. Έχω τάση προς εμετό, δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Λίγο απλά, ζήτησα ζέστη...» είπε αρχικά και μετά υποδέχτηκε την καλεσμένη της, Μαριάντα Πιερίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα από τη συνέντευξη και το διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε αλλά φάνηκε ότι εξακολουθούσε να μην είναι καλά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Επιστρέψαμε. Για να εξηγήσω και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, χρειάζεται να πάω στο νοσοκομείο και να κάνω έναν τυπικό έλεγχο για να μην είναι κάτι ανησυχητικό, που δεν θα είναι. Για να συνεχίσουμε, ευχαριστώ πάρα πολύ. Γρηγόρη κάτσε εδώ. Πάμε να συνεχίσετε».

Οι συνεργάτες της της ευχήθηκαν περαστικά και καλή ανάρρωση, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 1737 / position2: 4719
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb