ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

H πιο τυχερή μέρα του Φεβρουαρίου πλησιάζει: Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο

Η πιο τυχερή ημερομηνία αυτού του μήνα για όλους
AstroGirl
H πιο τυχερή μέρα του Φεβρουαρίου πλησιάζει: Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο
Φωτογραφία από Mihman Duğanlı

Εκτός από τον Πλούτωνα (γνωστός και ως ο πλανήτης των *μεγάλων* μεταμορφώσεων) που μετακόμισε στον Υδροχόο τον Ιανουάριο, η αστρολογία του τρέχοντος έτους δεν ήταν πολύ ακατάστατη (ακόμα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πραγματικότητα, η 10η Φεβρουαρίου 2024 είναι η πιο τυχερή ημερομηνία αυτού του μήνα για όλους, ιδιαίτερα για την επέκταση σε σχέδια ή ιδέες για τις οποίες σκέφτεστε.

Στις 10 Φεβρουαρίου, ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά τις ιδέες, τις έννοιες και τις σκέψεις, θα σχηματίσει ένα τετράγωνο προς τον επεκτατικό Δία, διευρύνοντας τις προοπτικές σας και εμπνέοντάς σας να κάνετε ένα άλμα πίστης. Δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται επί του παρόντος στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου, θα μπορείτε να σκεφτείτε out of the box χωρίς πάρα πολλά όρια ή εμπόδια σήμερα. 

Δείτε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από το τετράγωνο του Ερμή προς τον Δία στις 10 Φεβρουαρίου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Θα σας ζητηθεί να μοιραστείτε τις αρχές και τις ιδέες σας με οποιονδήποτε είναι πρόθυμο να ακούσει, κάτι που μπορεί να σας επιτρέψει να προσελκύσετε ορισμένα άτομα με ομοϊδεάτες στην πορεία ενώ θα επωφεληθείτε από την υποστήριξη των γύρω σας.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Θα νιώθετε αισιόδοξοι για τα σχέδια και τις ιδέες σας για την καριέρα και τις επαγγελματικές σας αναζητήσεις. Ενώ μπορεί να δυσκολευόσασταν να εκτελέσετε κάποιες από αυτές τις προσπάθειες στο παρελθόν, τώρα είναι που θα αρχίσετε να παρατηρείτε κάποια πρόοδο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αν και δεν σας είναι δύσκολο να σκέφτεστε ιδέες που είναι έξω από τα συνηθισμένα η σημερινή πτυχή σας προσκαλεί να σκεφτείτε ακόμη πιο αντισυμβατικά και να δοκιμάσετε κάτι που θα σας φέρει έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Στις 10 Φεβρουαρίου, η τύχη και οι προοπτικές σας σχετικά με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας ζητηθεί να προσεγγίσετε τυχόν χρέη ή χρηματικά ζητήματα με έναν καινοτόμο και αντισυμβατικό τρόπο.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Θα σκέφτεστε περισσότερο τις σχέσεις και τις ρομαντικές σας ιστορίες. Οι ιδέες θα είναι καινοτόμες και πρωτότυπες, και το ωραίο της ιστορίας είναι πως αυτές οι γύρω σου θα βρουν αυτές τις νέες προοπτικές αναζωογονητικές, ακόμα κι αν είναι ανορθόδοξες.

Παρθένος (21 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας ενσωματώνοντας νέες πνευματικές πεποιθήσεις ή κοσμοθεωρίες και θα είστε πολύ πιο ανοιχτοί στο να δοκιμάσετε διαφορετικές μεθόδους παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας όπως εξελίσσεται σήμερα.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 21 Οκτωβρίου)

Σήμερα, θα αναγκαστείτε να αλλάξετε την προσέγγισή σας για να αφεθείτε στις απολαύσεις της ζωής, επιτρέποντας νέες, αναζωογονητικές εμπειρίες. Αυτή η διέλευση είναι ιδιαίτερα τυχερή για φλερτ και κοινωνικές συναναστροφές - οτιδήποτε σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε συζητήσεις.

Σκορπιός (21 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Σήμερα είναι μια τυχερή στιγμή για να αποκτήσετε νέους συγκάτοικους ή μέλη της οικογένειας για να συγκατοικήσετε μαζί τους ή να συζητήσετε τι επιφυλάσσει το μέλλον για την τρέχουσα κατάσταση της ζωής σας. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 19 Δεκεμβρίου)

Θα είστε σε θέση να διατυπώσετε έννοιες που είναι καινοτόμες και ανορθόδοξες. Είναι σημαντικό να συμμετέχετε σε συζητήσεις σήμερα που υποστηρίζουν τις νέες προοπτικές σας, αντί να τις περιορίζουν, επομένως φροντίστε να συζητάτε τα σχέδιά σας μόνο με άτομα που υποστηρίζουν αυτόν τον τρόπο σκέψης.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Θα σκεφτείτε μερικούς διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω των χόμπι ή των δημιουργικών σας αναζητήσεων.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Αυτή την ημέρα, θα ωφεληθείτε από το να μοιράζεστε τις προοπτικές σας με τον κόσμο γύρω σας, καθώς ο Ερμής συνεχίζει στον πρώτο σας οίκο της αυτοέκφρασης. Μοιραστείτε τις απόψεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αγαπημένα πρόσωπα ή στο χώρο εργασίας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Εάν επιθυμούσατε να εφαρμόσετε νέες πρακτικές αυτοφροντίδας, τώρα είναι η καλή στιγμή να δοκιμάσετε μια νέα μέθοδο. Θα είστε πιο ανοιχτοί στο να δοκιμάσετε μη συμβατικά σχήματα τώρα και θα μπορούσαν τελικά να γίνουν συνήθειες που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
26 / position1: 174 / position2: 688
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb