ENTERTAINMENT

O Damiano των Måneskin είναι ερωτευμένος: Ποια του έκλεψε την καρδιά

H Dove Cameron και ο Damiano David αποφάσισαν να κάνουν “επίσημη” τη σχέση τους στο κόκκινο χαλί των Grammy!
Γράφει η MATINA KONTOY
O Damiano των Måneskin είναι ερωτευμένος: Ποια του έκλεψε την καρδιά
Collage

Το νέο hot ζευγάρι της showbiz παρευρέθηκε στο πάρτι για τον “Καλύτερο νέο καλλιτέχνη του 2024 του Spotify” την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στα Paramount Studios στο Λος Άντζελες. Το προηγούμενο βράδυ έκαναν ακόμη μια κοινή εμφάνιση, αφού περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ενός Gala για τα Grammys και αντάλλαξαν καυτά φιλιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To χρονικό της σχέσης

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρέθηκε για πρώτη φορά να παρακολουθεί τη συναυλία του ιταλικού ροκ συγκροτήματος στη Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2023.

Τον Οκτώβριο η Dove εθεάθη να παρακολουθεί άλλη μια συναυλία των Måneskin, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί με τον Damiano στο afterparty της συναυλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσημα όμως, είναι ζευγάρι από τις αρχές Νοεμβρίου του 2023, όταν εθεάθησαν να φεύγουν μαζί και να ανταλλάσσουν φιλιά μετά τη συναυλία των Måneskin στη Βραζιλία. Την επόμενη μέρα φωτογραφήθηκαν από παπαράτσι, βγαίνοντας από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στο Σάο Πάολο και πηγαίνοντας για ρομαντικό γεύμα δίπλα στη θάλασσα.

Στο πάρτι του Spotify, το ζευγάρι συνάντησε τον επικεφαλή της εταιρείας Arista Records της Maneskin, David Massey, ο οποίος τράβηξε μια κοινή φωτογραφία τους και επιβεβαίωσε τη σχέση τους με τη λεζάντα: «The power couple @dovecameron και @damianodavid».

View this post on Instagram

A post shared by David Massey (@davidmassey123)

Η πιο επίσημη όμως εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στο κόκκινο χαλί των 66ων βραβείων Grammy, στις 4 Φεβρουαρίου, τραβώντας την προσοχή των θαυμαστών του.

@dd_ykaaar Damiano David & Dove Cameron at the Grammy Pre-Party Gala in Los Angeles @Måneskin @Dove Cameron #damiano #damianodavid #dovecameron #couple #love #news #redcarpet #losangeles #la #fyp #viral ♬ Sand - Dove Cameron

Ποια είναι η Dove Cameron

Η Dove Cameron γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1996 και είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της ως Liv και Maddie Rooney στην κωμική σειρά του Disney Channel Liv and Maddie, και ως Mal, την κόρη της Maleficent, στις πρωτότυπες ταινίες του Disney Channel Descendants και τις συνέχειές της.

View this post on Instagram

A post shared by DOVE (@dovecameron)

Η Dove Cameron ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις, όπως οι Les Misérables και The Secret Garden. Το 2012, συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του Disney Channel Bits and Pieces, η οποία δεν προβλήθηκε ποτέ.

Το 2013, απέκτησε τον ρόλο της Liv και Maddie Rooney στην κωμική σειρά του Disney Channel Liv and Maddie. Η σειρά έτρεξε για τέσσερις σεζόν και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η Dove Cameron κέρδισε το βραβείο Daytime Emmy για εξαιρετική ερμηνεύτρια σε παιδικό πρόγραμμα για την ερμηνεία της το 2017.

View this post on Instagram

A post shared by DOVE (@dovecameron)

Το 2015, η Dove Cameron πρωταγωνίστησε ως Mal στην πρωτότυπη ταινία Descendants του Disney Channel. Η επιτυχημένη ταινία έγινε η τρίτη πιο δημοφιλής καλωδιακή τηλεοπτική εκπομπή όλων των εποχών. Η Κάμερον επανέλαβε τον ρόλο της στις συνέχειες Descendants 2 (2017) και Descendants 3 (2019).

Εκτός από την καριέρα της ως ηθοποιός, η Dove Cameron είναι επίσης τραγουδίστρια. Έκανε το ντεμπούτο της το 2019.

Η Dove Cameron είναι δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 48 εκατομμύρια followers στο Instagram. Είναι γνωστή για την ευθύτητά της και την υπεράσπισή της για την ευαισθητοποίηση της ψυχικής υγείας και τα δικαιώματα των LGBTQ+.

Το τέλος της σχέσης με την Giorgia Soleri

Τον περασμένο Ιούνιο ο Damiano χώρισε με τη σύντροφό του, Giorgia Soleri. Όλα ξεκίνησαν με ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του ΤikTok, όπου έδειχνε τον Ιταλό frontman των Måneskin να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με μία κοπέλα. Με αυτόν τον τρόπο έγινε γνωστός ο χωρισμός του από την Giorgia Soleri, με την οποία ήταν μαζί για 6 χρόνια και είχαν μάλιστα αρραβωνιαστεί.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgia Soleri 🏳️‍🌈 (@giorgiasoleri_)

Λίγες ώρες μετά, η πρώην κοπέλα του τραγουδιστή με ανάρτησή της στο Instagram, θέλησε να τοποθετηθεί ως προς το ζήτημα.

Η Giorgia Soleri τόνισε πως η σχέση τους δεν ήταν μονογαμική και ότι ο χωρισμός ήταν προγραμματισμένος να ανακοινωθεί από τους ίδιους, κάτι που τελικά δεν έγινε. Στη συνέχεια κάλεσε τους θαυμαστές να τους σεβαστούν και να αναγνωρίσουν τη δύναμη και το βάθος της αγάπης που υπήρχε μεταξύ της ίδιας και του Damiano και ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρίνονται οι ανθρώπινες σχέσεις από εξωτερικούς παρατηρητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 42 / position2: 373
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb