ENTERTAINMENT

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε με κλάματα από το πλατό του Super Κατερίνα ‑ Μεγάλη ανησυχία για την υγεία της

Τι συνέβη;

Δημοσίευση ΦΕΒ 05, 2024
Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε με κλάματα από το πλατό του Super Κατερίνα ‑ Μεγάλη ανησυχία για την υγεία της

Με μια απώλεια έκανε έναρξη σήμερα Δευτέρα 5/2 η εκπομπή Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έλειπε από το πλατό μετά τον καβγά τους που σχολιάστηκε έντονα από τις υπόλοιπες εκπομπές - δείτε εδώ την ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο αργότερα ωστόσο, άλλο ένα περιστατικό έκανε εντύπωση στο πλατό. Η παρουσιάστρια δεν ένιωσε καθόλου καλά και πήγε να λιποθυμήσει. Οι συνεργάτες της λοιπόν, κατατρόμαξαν.

Τι συνέβη με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου
«Θα σηκωθώ, συγγνώμη παιδιά δε νιώθω καλά. Έχω βάλει τη σόμπα εδώ γιατί δεν ξέρω… θα λιποθυμήσω. Έχω τάση προς έμετο, δε νιώθω αισθάνομαι καθόλου κλπ, οπότε ζήτησα λίγο ζέστη», είπε φανερά καταβεβλημένη η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο, συνέχισε τη ροή της εκπομπής και υποδέχτηκε τη Μαριάντα Πιερίδη.

Γιατί αποχώρησε από το πλατό του Super Κατερίνα με δάκρυα στα μάτια;

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο και κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν στο πλατό του Super Κατερίνα με θέματα της ελληνικής τηλεόρασης, δεν ένιωσε πάλι καλά και ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το πλατό και γενικά από την εκπομπή για σήμερα.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα λόγω της πίεσης που ένιωσε να προσπαθήσει να βγάλει την εκπομπή παρά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. Έφυγε λοιπόν για να πάει να ηρεμήσει και να κάνει εξετάσεις για να δει τι συμβαίνει και είχε τάσεις για λιποθυμία και έμετο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 177 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb