ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια: Οι σημαντικότερες μέρες του μήνα ‑ Πότε να προσέξετε λίγο παραπάνω

Οι πιο σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες τον Φεβρουάριο
AstroGirl
Ζώδια: Οι σημαντικότερες μέρες του μήνα ‑ Πότε να προσέξετε λίγο παραπάνω
Φωτογραφία από cottonbro studio

Αυτό το μήνα α εξετάσετε τον ρόλο που διαδραματίζετε στην παρέα σας, στη δουλειά και μη πουμε και στην κοινωνία και όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνεχίσετε να απελευθερώνετε τον εαυτό σας και τους άλλους από ξεπερασμένες δομές που δεν αφήνουν περιθώρια για ατομικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πιο σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες τον Φεβρουάριο του 2024

9 Φεβρουαρίου: Νέα Σελήνη Υδροχόου
13 Φεβρουαρίου: Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Υδροχόο
18 Φεβρουαρίου: Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύς
24 Φεβρουαρίου: Πανσέληνος

Η αστρολογία του Φεβρουαρίου ανοίγει με τον ήλιο και τη σελήνη να εισέρχονται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 9 Φεβρουαρίου, πυροδοτώντας διαφορετικά ιδανικά και ανανεωμένες προοπτικές. Θα νιώσετε την τάση να αμφισβητήσετε τις δομές και τους κανονισμούς που υπάρχουν στην κοινωνία γενικότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από σήμερα και στο εξής, θα έχετε κίνητρο να αμφισβητήσετε τις παραδοσιακές μεθόδους με μια πιο αντισυμβατική και ανανεωμένη προσέγγιση.

Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, ο Άρης και ο Πλούτωνας θα ενωθούν στον Υδροχόο, παρακινώντας κάθε ζώδιο να αναλάβει δράση. Αυτή την ημέρα, μπορεί να βρεθείτε να παίρνετε ξαφνικές αποφάσεις που επιβάλλουν νέους κανόνες και ανανεωμένες προοπτικές στον κόσμο γύρω σας. 

Ο ήλιος θα μετατοπιστεί στο ζωηρό, ιδεαλιστικό ζώδιο των Ιχθύων στις 18 Φεβρουαρίου, και από τότε και στο εξής θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να βρείτε νόημα στα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας.

Δεδομένου ότι οι Ιχθύες είναι ένα μεταβλητό ζώδιο του νερού, θα αισθάνεστε πιο σίγουροι και ταυτόχρονα πιο ανοιχτόμυαλοι κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν.

Καθώς ο μήνας κλείνει, η πανσέληνος της Παρθένου στις 24 Φεβρουαρίου θα φωτίσει την επιθυμία σας για ορθολογισμό και κινήσεις που καταλήγουν κάπου. Χρησιμοποιήστε αυτά τα κίνητρα με παραγωγικούς τρόπους και θα βρείτε σημαντικές βελτιώσεις στην καθημερινότητά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 113 / position2: 591
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb