ENTERTAINMENT

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήταν η τελευταία μου σκέψη, έπεσα σε κώμα…»

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή του για τη στιγμή που έφτασε κοντά στον θάvατο

Δημοσίευση ΦΕΒ 04, 2024
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήταν η τελευταία μου σκέψη, έπεσα σε κώμα…»

Τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε και τις τελευταίες σκέψεις που έκανε πριν πέσει σε κώμα, όταν αντιμετώπιζε το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την Κυριακή 4/2, στην εκπομπή 'Όλα για τη ζωή μας', όπου βρέθηκε καλεσμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου
«Βιωματικά την έχω αποδείξει την αξιοπρέπεια. Εγώ έπαθα πνευμονικό οίδημα, που σημαίνει ότι δεν είχα αναπνοή. Ευτυχώς, είχα πάρει τον γιο μου τηλέφωνο και αυτός με γλίτωσε. Ερχόταν, τελείωνε και κάποια στιγμή δεν είχα αναπνοή. Καθόλου» ανέφερε αρχικά

«Ξέρεις ποιες ήταν οι τελευταίες μου σκέψεις; Αξίζουν γιατί είναι ρεαλισμός. Έβλεπα τη ζωή μου σαν ένα ευθύγραμμο τμήμα άλφα βήτα και έλεγα αχ γιατί το α δεν είναι πιο δεξιά και το β πιο αριστερά. Ήθελα να την επιμηκύνω και έλεγα τελείωσε. Το δεύτερο ήταν να ξαπλώσω για να με βρούνε σε αξιοπρεπή στάση. Ήταν η τελευταία μου σκέψη, έπεσα σε κώμα και πήγα να πεθάνω. Με γλίτωσαν. Η αξιοπρέπεια είναι η βάση και το μεγάλο όπλο» συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η συγκίνηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σύντροφό του
«Είναι μια αποτυχία οικονομική, που είχα. Κακώς την πάτησα και πάλι από τον καλοπαιδισμό μου. Χάθηκαν τα πάντα και από αξιοπρέπεια ούτε ζήτησα τον λογαριασμό. Είπα θα το πιω το πικρό το ποτήρι ετούτο, αφού επέλεξα το ήπια, έμεινα άπολις, έμεινα που την κεφαλήν κλίναι, δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του αδερφού μου, πηγαίνοντας στα εξωτερικά δεν του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ, δεν είχα τη δυνατότητα, όλα μου τα κατακρατούσαν, δελτίο παροχής και να είναι καλά η Ελένη, η οποία έκανε τις πιο σκληρές δουλειές, άστο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα και τον εαυτό μου. Αυτό το πράγμα σε αυτούς τους κερατάδες δεν πρόκειται ποτέ να τους αφήσω και θα εκτιμώ ανθρώπους, που δίνουν τη ζωή τους πραγματικά χωρίς κυριλίκια, χωρίς αριστοκρατίες και…

Μου βγήκε γιατί ήταν ένα παράπονό μου. Ελένη μου συγγνώμη και συγγνώμη και που σε ανάφερα. Ξέρεις τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι, ξέρεις πώς την αντιμετωπίζουν; Πρέπει δηλαδή να προτάξω τα στήθη μου γιατί όταν εκείνη πρότασσε τη γενναιότητα κάνοντας νυχθημερόν δουλειά, βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 16 με 6 για να φάμε ένα μακαρόνι, γιατί δεν υπήρχε μακαρόνι, δεν υπήρχε ηλεκτρικό, δεν υπήρχε νερό. Και εγώ αυτόν τον άνθρωπο να τον πουλήσω έναντι ποιων αξιωμάτων και έναντι ποιας αριστοκρατικής αντίληψης; Τι να μου πούνε; Τρύπια βρακιά είναι! Αυτή είναι η ενσυναίσθηση», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν από λίγο διάστημα στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 326 / position2: 2842
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb