ENTERTAINMENT

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχασε το κινητό του και κινητοποίησε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΥΔΑΠ

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας

Δημοσίευση ΦΕΒ 04, 2024
Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχασε το κινητό του και κινητοποίησε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΥΔΑΠ

Μία περιπέτεια είχε την Κυριακή ο Σπύρος Μπιμπίλας, την οποία και περιέγραψε στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε ότι γλίστρησε το κινητό από την τσέπη του και έπεσε σε φρεάτιο που βρισκόταν κάτω από το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Αγίας Παρασκευής. Ο πανικός του, όπως λέει, επήλθες γιατί «το κινητό έχει μέσα αρχεία, mail, είναι εργαλείο δουλειάς για μένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και όπως περιγράφει, πήγε σε αστυνομικό τμήμα, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν αναρμόδιοι, ενώ από την Πυροσβεστική του μεταφέρθηκε πως αν είχε πέσει άνθρωπος ή ζώο θα ερχόταν για απεγκλωβισμό. Επόμενη υπηρεσία με την οποία επικοινώνησε ήταν ο Δήμος, όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση και στη συνέχεια κάλεσε την ΕΥΔΑΠ. «Περιχαρής ο συνομιλητής μου αφού είμαι εγώ, θέλει να βοηθήσει», σχολιάζει.

Στην ανάρτησή του γράφει ότι η υπηρεσία με την οποία μίλησε του είπε πως «μπορεί το φρεάτιο να ανήκει στην ΕΥΔΑΠ αλλά η σιδερένια σχάρα ανήκει στον Δήμο, οπότε πρέπει να περιμένω τη Δευτέρα» και συνεχίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Εξηγώ ότι είμαι βουλευτής και χρειάζονται το κινητό και τότε κινητοποιούνται κι έρχονται στον χώρο του συμβάντος ευγενέστατοι υπάλληλοι και απεγκλωβίζουν το κινητό».

View this post on Instagram

A post shared by Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η μικρή σημερινή μου περιπέτεια που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, αμφιβάλλω όμως αν συμβεί σε έναν απλό πολίτη θα έχει την ίδια ευτυχή κατάληξη.

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητό μου, καθώς έχω μόλις παρκάρει σε δρόμο στην Αγία Παρασκευή, Σάββατο αργά το μεσημέρι, γλιστράει το κινητό μου από την τσέπη και πέφτει σε φρεάτιο που είναι ακριβώς κάτω από το αμάξι!!!!

(Δίδαγμα πρώτο: μην παρκάρετε ποτέ πλάι σε φρεάτιο).Πανικός! Το κινητό έχει μέσα αρχεία, mail, είναι εργαλείο δουλειάς για μένα όπως και για πολύ κόσμο.

Τι κάνω τότε; Πάω στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για βοήθεια. Με αναγνωρίζουν κ προσπαθούν να βρουν λύση αφού δηλώνουν αρχικά αναρμόδιοι! Παίρνουν την πυροσβεστική η οποία λέει πως μόνο αν είχε πέσει στο φρεάτιο άνθρωπος ή ζώο θα ερχόταν για απεγκλωβισμό.

Χαίρονται όμως που μιλούν και μαζί μου. Προσπαθούμε να βρούμε κάποια υπηρεσία του Δήμου που πιθανόν να λειτουργεί για κάποιο έκτακτο περιστατικό, αλλά δεν απαντά κανένα τηλέφωνο. Παίρνουμε στα κεντρικά της ΕΥΔΑΠ, όπου περιχαρής ο συνομιλητής μου αφού είμαι εγώ, θέλει να βοηθήσει.

Μας συνδέει με την κατά την περιοχή αρμόδια υπηρεσία η οποία όμως μας λέει αρχικά ότι μπορεί το φρεάτιο να ανήκει στην ΕΥΔΑΠ αλλά η βαριά σιδερένια σχάρα του ανήκει στον Δήμο οπότε πρέπει να περιμένω τη Δευτέρα.

Εξηγώ ότι είμαι βουλευτής κ χρειάζομαι το κινητό γιατί το χρησιμοποιώ ως εργαλείο της δουλειάς μου κ τότε κινητοποιούνται κι έρχονται στον χώρο του συμβάντος ευγενέστατοι υπάλληλοι και απεγκλωβίζουν το κινητό αφού σηκώνουν με λοστούς τη σχάρα.

Τους ευχαριστώ θερμά που με εξυπηρέτησαν και την ΕΥΔΑΠ που έχει υπηρεσία εκτάκτων περιστατικών. Αν δεν ήμουν όμως βουλευτής θα γινόταν όλο αυτό, ένας απλός πολίτης θα τύχαινε τέτοιας εξυπηρέτησης; Αυτό είναι το ερώτημα που με προβληματίζει».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 397 / position2: 2725
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb