ENTERTAINMENT

Η άγνωστη ιστορία της Ναταλίας Γερμανού με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Με κατακεραύνωσε, μου είπε `γιατί γελάς κοπελιά;`…»

«Όποτε βλέπω αυτό το βίντεο δαγκώνομαι…»

Δημοσίευση ΦΕΒ 04, 2024
Η άγνωστη ιστορία της Ναταλίας Γερμανού με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Με κατακεραύνωσε, μου είπε `γιατί γελάς κοπελιά;`…»

Μία άγνωστη ιστορία των δύο από το παρελθόν ανάμεσα σε εκείνη και τον Λάκη Λαζόπουλο, θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου 3/2, μέσα από την εκπομπή της Καλύτερα δε γίνεται. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο πλατό "ανοίγοντας τα χαρτιά του" στην παρουσιάστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν στην αποκαλυπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην πολιτική, το Αλ Τσαντίρι, ενώ εξέφρασε και τη θέση του για τη στάση της εκκλησίας στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η άγνωστη ιστορία ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τον Λάκη Λαζόπουλο
«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια μικρή ιστορία που αφορά τον Λάκη και μένα. Δεν ξέρω αν ο Λάκης τη θυμάται, μάλλον θα τη θυμάται. Θα σας γυρίσω πίσω στο μακρινό 2007 όταν κάναμε το Tv Stars παρουσιάστε με τον Ηλία Ψινάκη και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο. Θέλω να μιλήσω για την πολιτική ορθότητα μιας και, πριν γίνει καθημερινότητα μας και μάθουμε όλοι να σκεφτόμαστε πιο σωστά, να μιλάμε αφού έχουμε σκεφτεί και να προσέχουμε τι λέμε, ο Λάκης Λαζόπουλος το έκανε αυτό το 2007. Τότε που ακόμα γελούσαμε με πράγματα που σήμερα δε θα γελάγαμε.

Τότε στην εκπομπή είχε έρθει μια κοπέλα που μας διάβαζε κάτι στα αγγλικά και είχε πει ο Ηλίας το περίφημο του color τα εννιάμερα. Γελάγαμε, τρέχαμε, ξεβάφαμε και τα λοιπά, έγινε viral αυτό και ακόμα μου το στέλνετε στα social media. Εγώ όμως έχω πάψει να γελάω από τότε που ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από το Άλ Τσαντίρι Νιουζ στον Alpha, με κατακεραύνωσε και είχε παίξει το απόσπασμα λέγοντας "γιατί γελάς κοπελιά; Έχεις ένα πλάσμα απέναντι σου που δεν καταλαβαίνει ότι το κοροϊδεύετε και είστε τρεις απέναντι που το κοροϊδεύετε και γελάτε στα μούτρα του".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εγώ τότε πολύ στεναχωρημένη του έστειλα ένα μέιλ τότε του Λάκη και του είπα: "Συγγνώμη, τρεις ήμασταν, τρεις γελάγαμε. Γιατί τα ‘βαλες μαζί μου;». Και μου λέει "γιατί από σένα δεν το περίμενα να το κάνεις! Από σένα έχω απαιτήσεις". Από τότε λοιπόν εγώ όποτε βλέπω αυτό το βίντεο δαγκώνομαι και αισθάνομαι πολύ δυσάρεστα» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 226 / position2: 1439
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb