ENTERTAINMENT

Ευαγγελία Αραβανή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Μαμά για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγο καιρό η Ευαγγελία Αραβανή

Δημοσίευση ΦΕΒ 04, 2024
Ευαγγελία Αραβανή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Όπως πρώτο αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες το TLIFE, η Ευαγγελία Αραβανή είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, και μάλιστα διανύει το τρίτη τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, ζει κάτω από την ίδια στέγη στο Ψυχικό εδώ και έναν χρόνο, ενώ και οι δυο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα 3/2 το ένθετο Secret, και η Σπυριδούλα Τριάντου, η Ευαγγελία Αραβανή περιμένει αγοράκι. Να θυμίσουμε ότι ο σύντροφός της, Σπύρος Λάζαρης είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών από τον προηγούμενο γάμο του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι σχεδιάζει μάλιστα να παντρευτεί μετά τη γέννηση του παιδιού του, σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ υπάρχουν σκέψεις ο γάμος να γίνει στον Πόρο. Εκεί μάλιστα το ζευγάρι φαίνεται να ετοιμάζει να διοργανώσει και μια prive δεξίωση το καλοκαίρι του 2024 για τους φίλους του. Πρόκειται άλλωστε για ένα μέρος όπου περνάνε πολύ χρόνο, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Σπύρος Λάζαρης.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 4 / position2: 490
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb