ENTERTAINMENT

Μια εκπομπή τους έφερε κοντά και έπειτα έγιναν αχώριστοι

Η γλυκιά ιστορία της Emma Stone και του Dave McCary
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μια εκπομπή τους έφερε κοντά και έπειτα έγιναν αχώριστοι
collage

Στις 3 Δεκεμβρίου 2016, η Emma Stone επέστρεψε για να παρουσιάσει το Saturday Night Live, και στην πορεία συνάντησε τον Dave, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε το σκετς «Wells for boys» στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη τους συνάντηση και ένα μυστικό ραντεβού στην πρεμιέρα του Brigsby Bear, επιβεβαιώθηκε ότι η Emma και ο Dave ήταν επίσημα ζευγάρι. Μια πηγή είπε στο People εκείνη την εποχή ότι έβγαιναν «τουλάχιστον τρεις μήνες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Stone (@emmastoneirworld)

Ο Dave είναι Αμερικανός κωμικός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, γνωστός για τη δουλειά του στο Saturday Night Live.

Η Emma και ο Dave βγήκαν μαζί ως ζευγάρι στα SAG Awards, όταν η ηθοποιός ήταν υποψήφια για δύο βραβεία για τους ρόλους της στο Maniac και στο The Favorite το 2019. Και ενώ δεν περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί, το ζευγάρι εντοπίστηκε μέσα στο χώρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Stone (@emmastoneirworld)

Αφού οι βόλτες τους και οι πάρα πολλές εμφανίσεις (όπως και κάποιες μαρτυρίες) πυροδότησαν φήμες αρραβώνων τον Απρίλιο του 2019 και ξανά τον Αύγουστο, οι δυο τους αποφάσισαν επιτέλους να ανακοινώσουν τα χαρούμενα νέα με τους θαυμαστές. Σε μια πλέον διαγραμμένη ανάρτηση στο Instagram, ο Dave μοιράστηκε μια φωτογραφία του με την Emma να χαμογελούν ενώ απλώνει το χέρι για να φανεί το δαχτυλίδι της στην κάμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 2412 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb