CELEBS

Κωνσταντίνος Βασάλος για Δημήτρη Παπανώτα: «Αν δεν σας αρέσει το Survivor, για ποιο λόγο το παίζετε στην εκπομπή;»

«Αν δε σας αρέσει, μην μου το παίζετε καθόλου», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 03, 2024
Κωνσταντίνος Βασάλος για Δημήτρη Παπανώτα: «Αν δεν σας αρέσει το Survivor, για ποιο λόγο το παίζετε στην εκπομπή;»

Αιχμηρός ήταν ο Δημήτρης Παπανώτας σε δηλώσεις του για το Survivor, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν στην ελληνική τηλεόραση γιατί προσβάλλει την ανθρώπινη προσωπικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν με κάνουν διευθυντή προγράμματος, έχω στο μυαλό μου ποια εκπομπή θα ήθελα να κόψω. Το Survivor για εμένα προσβάλλει την ανθρώπινη προσωπικότητα, δεν θα έπρεπε να υπάρχει άδεια να προβάλλεται κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί οι όροι ενός παιχνιδιού να είναι ‘’πεινάω, διψάω, κοιμάμαι στα πατώματα, με τρώνε οι κροκόδειλοι και τα κουνούπια και να λέμε ότι είμαι περήφανος που το κάνω αυτό’’. Είναι εντυπωσιακό που βγαίνουν οι παίκτες μετά και λένε ότι είναι περήφανοι που συμμετείχαν. Που είναι βρώμικοι; Στην παγκόσμια ιστορία όλες οι δικτατορίες προσέφεραν ‘’άρτο και θεάματα’’» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.


Μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δυσανασχέτησε με όσα άκουσε, ανέφερε: «Δεν είμαι ο δικηγόρος του παιχνιδιού, αλλά από την άλλη μου κάνει εντύπωση που ο Παπανώτας εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο και είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση. Τι περίμενε; Πού να στηριχτεί ένα ριάλιτι; Στον κανιβαλισμό, στις πείνες και λοιπά. Αν δεν υπάρχει το έπαθλο του φαγητού, ποιο το νόημα να παίξεις στα αγωνίσματα; Μου κάνει εντύπωση που ο Παπανώτας το βλέπει τόσο τραγικό. Παιδιά λέγεται Survivor και η επιβίωση συνεπάγεται κακουχία. Τώρα να δούμε πώς θα γίνει το comcept;

Σε καμία περίπτωση δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι προσβάλλεται η προσωπικότητά μου. Εγώ εθελοντικά πήγα και το είδα σαν challenge. Δεν νομίζω ότι υποβαθμίζει καμία ανθρώπινη προσωπικότητα. Είναι στο χέρι σου το πως θα χειριστείς το παιχνίδι. Από την άλλη μου κάνει εντύπωση για τον Δημήτρη Παπανώτα γιατί αν υποβαθμίζει την ανθρώπινη προσωπικότητα, για ποιον λόγο το παίζουν στην εκπομπή; Αν δε σας αρέσει, μην μου το παίζετε καθόλου».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 606 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb