CELEBS

Προβληματίζει η κόρη της Heidi Klum: «Έκανα πάρτι στο σπίτι ή έρχονταν το αγόρι μου και η μαμά έκανε ηλιοθεραπεία γυμνή στην πισίνα»

Το μοντέλο έχει τέσσερα παιδιά, όλα στην εφηβεία
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 03, 2024
Προβληματίζει η κόρη της Heidi Klum: «Έκανα πάρτι στο σπίτι ή έρχονταν το αγόρι μου και η μαμά έκανε ηλιοθεραπεία γυμνή στην πισίνα»

Σε μια νέα συνέντευξή της η Heidi Klum μιλώντας για τις παραλίες γυμνιστών που επισκέπτεται επέκτεινε τη συζήτηση γενικά στον γυμνισμό – που εφαρμόζει και στο σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε το 50χρονο μοντέλο, «προσπαθώ να είμαι έτσι και με τα παιδιά μου. Προφανώς, ξέρετε, όταν δεν είναι κανένας άλλος στο σπίτι. Και στον κήπο βγαίνω τόπλες. Και όταν έρχονται τα παιδιά είναι σε φάση, “μαμά, έρχεται ένας φίλος μου, φόρεσε μπλούζα”. Κι εγώ απαντώ, έχει έρθει ποτέ φίλος σου στο σπίτι κι εγώ να μη φοράω μπλούζα; Φυσικά και θα το κάνω.

»Αλλά τα παιδιά θέλουν να είναι σίγουρα και λένε, μαμά, απλά σε προειδοποιώ. Κι εγώ τους λέω να μην ανησυχούν. Απλά, δεν μου αρέσουν οι γραμμές μαυρίσματος».

Όταν πάντως ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο η 19χρονη κόρη της, Leni, η ιστορία που περιέγραψε ήταν κάπως διαφορετική: «Έκανα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι ή έρχονταν φίλοι μου, όπως το αγόρι μου, και η μαμά έκανε ηλιοθεραπεία γυμνή στην πισίνα. Και θυμάμαι να έρχονται οι φίλες μου και να νιώθω τόσο αμήχανη, τρομαγμένη, γιατί στα σπίτια τους ποτέ δεν βλέπω τις μαμάδες τους να κάνουν ηλιοθεραπεία γυμνές στην πισίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

»Αλλά εγώ αυτό το θεωρούσα φυσιολογικό. Στους φίλους μου φαινόταν παράξενο, αλλά στην οικογένειά μας ήταν φυσιολογικό».

Η Heidi Klum έχει τέσσερα παιδιά. Πέρα από τη Leni, τους Henry, 18 ετών, Johan, 16 ετών, και Lou, 13, με τον πρώην σύζυγό της, Seal.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 359 / position2: 942
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb