ENTERTAINMENT

Κακομαθημένες celebrity: Όταν η Hailey Bieber και η Kendall Jenner εθεάθησαν να κάνουν το αδιανόητο

Κάποιοι σταρς έχουν «καβαλήσει το καλάμι» για τα καλά

Κακομαθημένες celebrity: Όταν η Hailey Bieber και η Kendall Jenner εθεάθησαν να κάνουν το αδιανόητο
Nextweb Studio

Η Kendall Jenner και η Hailey Bieber το 2022 απασχόλησαν τα μέσα με μια κακιά τους συνήθεια που προκάλεσε αντιδράσεις από πολλούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο διάσημες celebrities πάρκαραν τα ακριβά αυτοκίνητά τους (SUV) σε σημεία για άτομα με ειδικές ανάγκες, κατά τις προπονήσεις τους στο Pilates, για να είναι δίπλα στην είσοδο του στούντιο.

Στη συνέχεια, παρέδιδαν τα κλειδιά στους σωματοφύλακές τους για να τα παρκάρουν αλλού αυτοί και να τα επιστρέψουν πάλι μπροστά στην είσοδο, όταν αυτές τελείωναν την προπόνηση. 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με tweets από εξαγριωμένους ανθρώπους  -πολλοί από τους οποίους αυτοπροσδιορίστηκαν ως άτομα με ειδικές ανάγκες- οργισμένους με τη συμπεριφορά που επέδειξαν οι εύπορες σταρς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το TMZ, ο ιδιοκτήτης του στούντιο ζήτησε από τα μοντέλα να παρκάρουν εκεί λόγω των παπαράτσι, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχε αυτή τη δικαιοδοσία επειδή ο χώρος στάθμευσης είναι κοινόχρηστος από όλες τις επιχειρήσεις που τον περιβάλλουν.

Όπως φαίνεται από τη μπλε και άσπρη πινακίδα αναπηρίας που είναι τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος κάθε χώρου, το να πιαστείς να παρκάρεις εκεί και να μην έχεις την κατάλληλη πινακίδα μπορεί να επιφέρει πρόστιμο τουλάχιστον 250 $. Ποσό, βέβαια, αμελητέο για τις δυο διασημες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 196 / position2: 597
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb