ENTERTAINMENT

«Κόκκαλο» η Ελένη Μενεγάκη με το… καυλoνούρι – «Επιτρέπεται στην τηλεόραση;»

Η λέξη που `πάγωσε` προς στιγμήν την παρουσιάστρια στον αέρα

Δημοσίευση ΦΕΒ 01, 2024
«Κόκκαλο» η Ελένη Μενεγάκη με το… καυλoνούρι – «Επιτρέπεται στην τηλεόραση;»

Μία μεγάλη παρέα υποδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης (1/2). Οι πρωταγωνίστριες της σειράς «Εθνική Ελλάδος» αλλά και ο σεναριογράφος της, Γιώργος Καπουτζίδης, έκαναν ένα ξεχωριστό reunion 9 χρόνια μετά, με αφορμή την επαναπροβολή της από αυτή την Κυριακή (4/2) μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Μαριέλλα Σαββίδου θυμήθηκαν στιγμές από τα γυρίσματα της «Εθνικής», μιλώντας παράλληλα για τις τραγικές ιστορίες των γυναικών που ενσάρκωσαν και την αποτύπωσή τους στην κοινωνία.

«Μία φορά άκουσα στην τηλεόραση να εξηγούν τους κανόνες του αθλήματος και κάθισα και τους είδα. Επιπλέον, οι αρετές του αθλήματος ‘κούμπωσαν’ με τις ανάγκες του σεναρίου κι ήθελα να διαλέξω ένα μη δημοφιλές άθλημα. Τα θέματα που θίγει η σειρά είναι όσο όλα μας απασχολούν σήμερα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Ελένη Μενεγάκη.

«Καμιά φορά φοβόμουν για τις αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει εκείνη την εποχή. Αλλά παράλληλα, πείσμωνα κι άλλο κι έλεγα: όχι, θα το γράψω κι αυτό», παραδέχεται αμέσως μετά ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Εθνική Ελλάδος σηματοδοτεί και τη δική μου αλλαγή και την πορεία μου σε μία πιο σωστή κατεύθυνση. Στο 3ο επεισόδιο έχω γράψει αστεία που είναι προσβλητικά για τα τρανς άτομα. Όταν το έγραφα δεν είχα ούτε κακή πρόθεση, ούτε και γνώση.

Όταν κάποιος μου έδειξε αυτό το λάθος μου και το κατάλαβα, προσπάθησα να το διορθώσω όλο αυτό και για αυτό στο 10ο επεισόδιο επανέρχεται αυτός ο χαρακτήρας. Είναι σωστό το λάθος μας να το βλέπουμε, να το παραδεχόμαστε, να μην το κουκουλώνουμε και να ζητάμε συγνώμη», εξομολογείται σε άλλο σημείο της κουβέντας ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει ποια από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες δεν το… είχε και τόσο με το curling, ο σεναριογράφος «πρόδωσε» τη Μαριέλλα Σαββίδου, αποκαλύπτοντας πως είχε και ένα μικρό ατύxημα μόλις στο δεύτερο γύρισμα.


«Έπεσε στη δεύτερη προπόνηση, ενώ η πρώτη πήγε πολύ καλά, γιατί έκανε και σκι, οπότε δεν τον φοβόταν τον πάγο. Ετσάκρισε το καυλονούριν της», περιέγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης, με την Ελένη Μενεγάκη να αναρωτιέται.

«Το καυλονούρι είναι ο κόκκυγας στα κυπριακά. Επιτρέπεται, επιτρέπεται», την καθησύχασε η Μαριέλλα Σαββίδου, με την παρέα να ξεσπά σε γέλια.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 251 / position2: 838
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb