ENTERTAINMENT

H υπέροχη ιστορία πίσω από το τατουάζ της Anne Hathaway

To M και το W που έχουν μεγάλη σημασία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H υπέροχη ιστορία πίσω από το τατουάζ της Anne Hathaway
collage

Τα tattoo μπορούν να χρησιμεύσουν ως αισθητική παρέμβαση ή να σηματοδοτήσουν μια αξέχαστη στιγμή στη ζωή κάποιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τατουάζ της Anne Hathaway αποτελεί ισχυρή απόδειξη για το τελευταίο. Η ηθοποιός έχει ένα μικροσκοπικό τατουάζ με το γράμμα "M" στο εσωτερικό του αριστερού καρπού της από το 2010 περίπου. Ενώ οι θαυμαστές αναρωτιόντουσαν εδώ και καιρό για την έμπνευση πίσω από το μοναδικό της γνωστό σχέδιό της, τελικά αποφάσισε να σκάσει το μυστικό.

Η ηθο "The Drew Barrymore Show" τον Δεκέμβριο του 2023 και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τατουάζ "M". Όταν η παρουσιάστρια Drew Barrymore ρώτησε τον ηθοποιό για το μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης της με τον επί 11 χρόνια σύζυγό της, Adam Shulman, η Hathaway έδωσε μια ειλικρινή απάντηση. «Πιστεύω ότι είναι λίγο τύχη, αλλά είμαστε πραγματικά τυχεροί που συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε μαζί», είπε. Η Hathaway παντρεύτηκε με τον ηθοποιό και παραγωγό Shulman το 2012 και το ζευγάρι έχει δύο γιους, τον Jonathan, 7, και τον Jack, 4. 

«Έχουμε ένα τατουάζ και η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι ξεχωριστά, είμαστε ολόκληροι (Whole), αλλά μαζί, είμαστε κάτι περισσότερο (More)», πρόσθεσε ενώ έδειξε τον καρπό της, που γράφει «W» προς μία κατεύθυνση για «whole» και «Μ» από την άλλη για «more» 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ το τατού της βρίσκεται στον αριστερό της καρπό, το πανομοιότυπο τατουάζ του Shulman βρίσκεται στο εσωτερικό του δεξιού καρπού του.

"Και έτσι νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό το θέμα - το πώς δεν περιμένω να με ολοκληρώσει και δεν νομίζω ότι περιμένει από εμένα να τον ολοκληρώσω", είπε, "Αλλά επιλέγουμε να είμαστε μαζί γιατί πιστεύουμε ότι κάνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερο και αυτή η ένωση είναι κάτι στο οποίο θέλουμε να συμμετέχουμε και οι δύο".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 340 / position2: 1136
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb