STYLE

Όλα τα trends που πρέπει να δοκιμάσεις στο ντύσιμο το 2024

Όλα όσα είναι στη μόδα τώρα
Από το NEWSROOM
Όλα τα trends που πρέπει να δοκιμάσεις στο ντύσιμο το 2024
collage

Eπαναξιολογώντας σε ποια στοιχεία μπορούμε να δώσουμε νέα πνοή καθώς προετοιμαζόμαστε για ένα νέο έτος, για πολλούς, μια πτυχή που είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε γενική αλλαγή είναι η ντουλάπα μας. Οπότε πριν τα πετάξεις όλα, άκου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tenniscore

Μια αισθητική που ήταν δύσκολο να αγνοηθεί, το τένις έχει σαρώσει το casual styling τα τελευταία δύο χρόνια, δίνοντας σε όσους από εμάς αγαπάμε τόσο την προετοιμασία όσο και την άνεση μια βέλτιστη λύση ντυσίματος. Με την ικανότητά του να εκμεταλλεύεται αυτή την ποιότητα του «καλύτερου και των δύο κόσμων» και την ανεση που προσφέρει (ποιος δεν αισθάνεται άνετα να φοράει όλη μέρα ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια;), αυτή η τάση είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί όλο το χρόνο! Φορέστε πλισέ φούστες και πουλόβερ με λαιμόκοψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus)

Coastal Grandma

Mια αισθητική που αντλεί έμπνευση από τον τρόπο ζωής που όλοι οραματιζόμαστε όταν φανταζόμαστε μια μεγαλύτερη, εύπορη γυναίκα που ζει δίπλα στη θάλασσα. Είναι το κλασικό, συνδυασμένο στυλ της Νέας Αγγλίας στον πυρήνα του. Ποιοτικά πλεκτά αυτό το χειμώνα μέχρι σετ από λινά και μαργαριτάρια αυτό το καλοκαίρι είναι ακόμα στη μόδα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lex nicoleta (@lex_nicoleta)

Balletcore

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μπαλέτο και η μόδα πάνε χέρι-χέρι,  η επιρροή αυτής της μορφής τέχνης στην καθημερινή ένδυση δεν είναι κάτι καινούργιο. Στη δεκαετία του '80, όλες φορούσαν γκέτες ως αξεσουάρ μόδας. Το Balletcore, συγκεκριμένα, εκτοξεύτηκε στα ύψη μεταξύ των trends μετά από μια συνεργασία στο τέλος του έτους μεταξύ του J.Crew και του New York City Ballet. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hegia Karlina (@heyhegia)

Cottagecore

Φουσκωτα μανίκια, φλοράλ στάμπες, ρομαντική διάθεση, καλάθια και μπότες Western, το cottagecore είναι μια ενσάρκωση ενός γαλήνιου, άνετου τρόπου ζωής χωρίς τεχνολογία και γεμάτο φρέσκα αυγά και ζυμωτό ψωμί ζεστό από το φούρνο!  Τσάντες - καλάθια, κορδέλες μαλλιών και πρακτικές μπότες, και οι ρομαντικοί ανάμεσά μας μπορούν να χαρούν που θα βρουν τον εαυτό τους στο cottagecore για ακόμη μια χρονιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη inVEMting (@invemting)

Quiet Luxury

H ήσυχη πολυτέλεια είναι η τάση για εσάς αν θέλετε να είστε διακριτικά κομψές. Είναι μια αισθητική που προσδιορίζεται από υψηλής ποιότητας και μινιμαλιστικά κομμάτια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Αρα κοιτάξτε για ουδέτερα, κλασικά στυλ. Τα κομμάτια μόδας που συχνά συνδέονται με αυτή την αισθητική περιλαμβάνουν παντελόνια, δερμάτινα αξεσουάρ, blazers και πουκάμισα με κουμπιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esther Aguirre (@estheraguirre)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 31 / position2: 4891
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb