ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Τα ζώδια του μήνα: Φεβρουάριος

PLUS, ένα ερωτικό τραγούδι για το κάθε ζώδιο
AstroGirl
Τα ζώδια του μήνα: Φεβρουάριος
Φωτογραφία από Loe Moshkovska

Προβλέψεις του μήνα! PLUS, ένα ερωτικό τραγούδι για το κάθε ζώδιο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

KΡΙΟΣ

Προσοχή σε εμπόδια, ασυνεννοησία και γενικά όσες καταστάσεις ή άνθρωποι στο στενό σας περιβάλλον δεν βοηθούν τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά!  Έχετε την κοσμική βοήθεια για να φτάσετε ψηλότερα από ποτέ! Θα κάνετε πολλά πράγματα και θα νιώσετε δραστήριοι. Σε όσους εργάζονται, να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους γιατί το αντικείμενο γίνεται πιο δύσκολο. Η λαχτάρα σας για κοινωνικό κύρος, θα σας ωθήσει να διαπρέψετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έχετε ακόμη σχέδιο κι αυτό σημαίνει πως είτε που θα τα κάνετε θάλασσα, είτε που θα σας φάνε τη δουλειά, το έτερον ήμισι, τον κολλητό ή και το ζευγάρι παπούτσια που ζαχαρώνετε στη βιτρίνα. Ό,τι και να βάλετε στόχο θα το πραγματοποιήσετε με συνέπεια και μέθοδο αρκεί να οργανωθείτε επιτέλους... 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αρχικά ευνοούνται τα εγχειρήματα που περιλαμβάνουν επικοινωνία, και έπειτα κάποιες δευτερεύουσες υποθέσεις που δεν θα έχουν ιδιαίτερη σημασία ακόμη! Είτε επειδή ερωτεύεστε είτε επειδή γενικότερα θα κυριαρχεί μια διαφορετική διάθεση για χαλαρότητα, θα τύχει να ξεχάσετε να πάτε σε ένα ραντεβού ή να διευθετήσετε κάποιες πληρωμές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κάνετε πολλά πράγματα και θα νιώσετε δραστήριοι. Επιλέξτε μια εξωτερική δραστηριότητα και διασκεδάστε. Φροντίστε να έχετε σε ετοιμότητα και ενημερωμένο το βιογραφικό σας! Φροντίστε επίσης να μην το παρακάνετε και φανείτε αναξιόπιστοι ή τεμπέληδες και κυρίως αδιάφοροι. Τα ερωτικά θα σας γεμίσουν χαρά.

ΛΕΩΝ

Από τη μία διαφαίνεται ένα τρομερό κύμα κοινωνικότητας και καλοπέρασης που το έχετε ανάγκη. Από την άλλη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μην τα θαλασσώσετε σε μια δουλειά. Τα άστρα θα πατήσουν πόδι και θα σας βάλουν ξανά στον ίσιο δρόμο, ειδικά αν οι ανόητες ανασφάλειές σας είναι αυτές που σας κρατάνε πίσω. Σε όποια φάση και να είστε, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε σύντομα μέσα στην αγκαλιά αυτού που ποθείτε, έστω κι αν μετά... σας περάσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχετε αφήσει αναπάντητα ερωτήματα σε κάποιο πρόσωπο, η περίοδος είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Μην απορήσετε επίσης αν εμφανιστεί μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξετε πόλη ή και χώρα! Όσον αφορά στα προσωπικά τα άστρα στέλνουν καθαρή ενέργεια στα οικογενειακά ζητήματα και σε αυτά του σπιτιού!

ΖΥΓΟΣ

Σύμφωνοι δεν μπορούν να είναι όλοι ικανοποιημένοι, όμως χρωστάτε στους δικούς σου ανθρώπους να διορθωθείτε. Οι μόνοι, θα έχουν πολλές και σημαντικές προτάσεις, για διασκέδαση τις επόμενες ημέρες.  Διάφορες δουλειές θα σας προκαλέσουν αρκετό άγχος και αναστάτωση, είτε από μεγάλες καθυστερήσεις, είτε από απρόβλεπτα γεγονότα που θα σταθούν εμπόδιο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στη δουλειά αν οι προσπάθειές σας να πάρετε προαγωγή αποδειχτούν άκαρπες μην το βάζετε κάτω. Φταίνε οι άλλοι συχνά, αλλά κι εσείς δεν βρίσκετε τρόπο να διαχειριστείτε καμία κατάσταση! Ξεμπερδεύετε σιγά – σιγά, με το περίεργο παρελθόν σας, και επιτέλους λετε "Καλημέρα ζωή"  δίνοντας πραγματικά χώρο στο παρόν, για να έρθει πιο κοντά στην καρδιά σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τέλος του μήνα, θα κρύβει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Βγαίνει φως στο τούνελ και ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές! Καθυστερήσεις μπορεί να εμφανιστούν σε θέματα της δουλειάς, που θα απαιτηθεί συγκέντρωση και υπομονή για να ξεπεραστούν.  Μην φοβάστε, απλώς θα βρείτε τον εαυτό σας αργότερα μέσα στο μήνα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα φωνάζουν πως χρειάζεστε σταθερότητα και οργάνωση! Έξοδα και καθυστερήσεις πληρωμών σας κάνουν πιο μετρημένους όσον αφορά στην διαχείριση των οικονομικών αλλά και των συναισθημάτων σας. Στα ερωτικά σας βέβαια επικρατεί ένας πανζουρλισμός, όπου φαινομενικά όλα είναι εντάξει, αλλά σαν γνήσιος εκπρόσωπος του ζωδίου, κατά βάθος τη θέλετε την αναμπουμπούλα σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα θα σας προσφέρουν αίγλη, δύναμη αλλά και κοινωνική αναγνώριση. Σίγουρα ο πήχης των απαιτήσεων σας θα ανέβει πολύ ψηλά αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε πως αυτή τη φορά θα πάρετε όσα αξίζετε και κυρίως όσα διεκδικήσατε παρά τους γενικότερους φόβους σας!  Για αυτό θα επενδύσετε περισσότερο σε νέες και πρωτοπόρες πληροφορίες. 

ΙΧΘΕΙΣ

Σημαντικός μήνας για εσάς! Τα άστρα είναι πρόθυμα να δώσουν πολύ σημαντικά δώρα και κυρίως να δώσουν ένα καινούργιο νόημα ζωής και πορείας. Επιτέλους τα άστρα θα δώσουν μια γερή σπρωξιά και θα αποκτήσετε μεγάλο κίνητρο να ξεπεράσετε πολλές κακές κινήσεις του παρελθόντος.  Αρκεί φυσικά να μην αερολογείτε και να περάσετε στην άμεση υλοποίηση όλων όσων σκέφτεστε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
24 / position1: 27 / position2: 589
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb