ENTERTAINMENT

Συγκλόνισε η Αννούλα Φλωρινιώτη για τον Νίκο Φλωρινιώτη: «Δεν του είπαμε ποτέ για τη μετάσταση...»

«Δεν άφησα ούτε τους γιατρούς να το πούνε»

Δημοσίευση ΙΑΝ 29, 2024
Συγκλόνισε η Αννούλα Φλωρινιώτη για τον Νίκο Φλωρινιώτη: «Δεν του είπαμε ποτέ για τη μετάσταση...»

«Λύγισε» η Αννούλα Φλωρινιώτη στην εκπομπή Super Κατερίνα μιλώντας για τον θάvατo του αδελφού της, Νίκου Φλωρινιώτη ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν είχε ξεκινήσει πλέον η αντίστροφη μέτρηση, το είχα καταλάβει. Με πήρε η μάνα μου και μου λέει: τρέχα στο Λαϊκό, πάμε το παιδί στα επείγοντα, δεν είναι καλά. Πηγαίνω εκεί και βλέπω τον αδελφό μου που δε με αναγνώριζε. Του μίλαγα και κοίταγε αλλού. Εκεί έπαθα πανικό», ανέφερε αρχικά η Αννούλα Φλωρινιώτη.

«Κάποια στιγμή έπρεπε να πάει για μαγνητική και έπαθε κρίση πανικού από τον φόβο του. Τους λέω: “σας παρακαλώ, αφήστε με να είμαι μαζί με τον αδελφό μου, για να μη φοβάται. Μου λέει μία γιατρός: άκουσε, κούκλα μου, και που είσαι δίπλα του ούτε σε βλέπει, ούτε σε αισθάνεται. Της λέω: “εμένα ο αδελφός μου με αισθάνεται”», είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

«Και όντως με άφησαν να μπω, του έλεγα «είμαι δίπλα σου, κάνε αυτό, κάνε το άλλο» και τα έκανε. Ακόμα και όταν ήταν σε κώμα, όταν έμπαινα εγώ στο δωμάτιο, άνοιγε τα μάτια του», περιέγραψε στη συνέχεια η Αννούλα Φλωρινιώτη, προκαλώντας δάκρυα στους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου.

«Δεν του το είπαμε ποτέ. Με ρωτούσε γενικά αλλά μου είχε εμπιστοσύνη. Του έλεγα: μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ, δίπλα σου, δεν είναι κάτι, θα το ξεπεράσουμε. Δεν άφησα τους γιατρούς να του το πούνε, γιατί ξέρω ότι ο αδελφός μου δεν είναι δυνατός και θα τον έπαιρνε από κάτω. Σε αυτή την αρρώστια το συναισθηματικό παίζει τον σημαντικότερο ρόλο», εξομολογήθηκε, επίσης, η Αννούλα Φλωρινιώτη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 322 / position2: 987
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb