Φαίη Σκορδά: Αδεια η καρέκλα της και βαρύ το κλίμα στο πλατό

«Fay’s Time χωρίς τη Φαίη δεν μπορεί να γίνει βεβαίως»

Δημοσίευση ΙΑΝ 29, 2024
Φαίη Σκορδά: Αδεια η καρέκλα της και βαρύ το κλίμα στο πλατό

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Φαίη Σκορδά, η οποία σήμερα τα ξημερώματα έχασε τον αγαπημένο της πατέρα. Όπως ήταν φυσικό, η παρουσιάστρια έφυγε αμέσως για το Κιλκίς και δεν έδωσε το παρών στο πλατό της εκπομπής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κλίμα στο πλατό της εκπομπής ήταν βαρύ από την αρχή, χωρίς τραγούδια και χαρές, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να λέει στην έναρξη: «Γεια σας! Είναι δύσκολο να πούμε καλημέρα σήμερα. Όπως βλέπετε, η καρέκλα της Φαίης είναι κενή, γιατί σήμερα βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή, προσωπική. Ίσως έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για όλους εμάς εδώ είναι από τις πιο δύσκολες επαγγελματικά στιγμές, να κληθούμε δηλαδή να κάνουμε Fay’s Time χωρίς τη Φαίη».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε επίσης: «Fay’s Time χωρίς τη Φαίη δεν μπορεί να γίνει βεβαίως, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή, η οποία έχει ετοιμαστεί από όλη την ομάδα. Οπότε, θα πούμε “γεια σας” και κάπως, με κάποιο τρόπο να στείλουμε όλη την αγάπη και τη συμπαράσταση στη Φαίη και την οικογένειά της».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 468 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb