CELEBS

Έλενα Ράπτη: Ο γάμος με τον Μπρατάκο έγινε πριν από ένα μήνα ‑ Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο

Σε πελάγη ευτυχίας

Δημοσίευση ΙΑΝ 28, 2024
Έλενα Ράπτη: Ο γάμος με τον Μπρατάκο έγινε πριν από ένα μήνα ‑ Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο

Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε τον καλό της, Γιάννη Μπρατάκο, πριν από λίγες ημέρες. Παρόλο που η ίδια επιθυμεί να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το νέο δεν άργησε να μαθευτεί, ξαφνιάζοντας την εγχώρια showbiz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια. Γνωρίστηκαν μέσα από την παρουσία τους στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς βρίσκονταν συχνά και έτσι κατάφεραν να έρθουν όλο και πιο κοντά μέχρι που η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα. Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2022 μετά από μία κοινή δημόσια εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονταν για μία Διεθνή Έκθεση, ενώ στις 20 Απριλίου του 2023 έκλεισαν ένα χρόνο μαζί.

Οι νέες λεπτομέρειες για τον γάμο της Έλενας Ράπτη και του Γιάννη Μπρατάκου
Μετά το νέο του γάμου, λοιπόν, η εφημερίδα «Οn time», αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το μυστήριο. Το ρεπορτάζ, συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο γάμος ήταν πολιτικός κι έγινε σε πολύ στενό κύκλο στο δήμο Αθηναίων. Για μάρτυρές τους επέλεξαν πολύ κοντινά τους πρόσωπα.

Μετράει, μάλιστα, ένα μήνα, αφού πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Ήταν και ο τελευταίος γάμος που τέλεσε ο Κώστας Μπακογιάννης ως δήμαρχος Αθηναίων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελευταίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός αυτό, καθώς είναι πολύ καλός τους φίλος.

Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο και η κάμερα του Mykonos Live Tv σύμφωνα με το Happy Day, τους εντόπισε εκεί και τους απαθανάτισε την ώρα που περπατούσαν μαζί στα στενά, συνομιλούσαν και χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 438 / position2: 1085
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb