CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Η έκπληξη στον Αλμπέρτο Μποτία για τα γενέθλιά του: «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»

Είναι αγαπημένοι κ δεν το κρύβου

Δημοσίευση ΙΑΝ 28, 2024
Ελένη Φουρέιρα: Η έκπληξη στον Αλμπέρτο Μποτία για τα γενέθλιά του: «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»

Διαφορετικά είναι τα φετινά γενέθλια για τον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς τα γιορτάζει για πρώτη φορά αγκαλιά με τον γιο που έχει αποκτήσει με την Ελένη Φουρέιρα. Φυσικά η τραγουδίστρια δεν έμεινε αμέτοχη στην μεγάλη μέρα του αγαπημένου της, καθώς του ετοίμασε μία υπέροχη έκπληξη για να τον ευχαριστήσει για όσα της έχει χαρίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, είχαν τη χαρά να υποδεχτούν τον περασμένο Φεβρουάριο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Είναι πάγια τακτική τους, ωστόσο, να διατηρούν αυτές τις στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό οι κοινές τους εμφανίσεις παραμένουν μετρημένες, και ας έχουν κλείσει μαζί εφτά χρόνια -με ένα μικρό διάλειμμα που τους χώρισε η απόσταση.

Η έκπληξη της Ελένης Φουρέιρα στον Αλμπέρτο Μποτία
Σήμερα (27/1) ο Αλμπέρτο Μποτία έγινε 35 ετών και ήταν μία εντελώς διαφορετική περίσταση απ' όλες τις άλλες χρονιές, με όλα να παραπέμπουν σήμερα στη νέα φάση της ζωής τους. Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την πολύχρωμη τούρτα, σαν πίνακα ζωγραφικής πάνω στην οποία γράφει στα ισπανικά: «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου». Στην ανάρτησή της πρόσθεσε επίσης το ευχάριστο μήνυμα «Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά», στην ίδια γλώσσα.

Το έτος που έφυγε ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το καλύτερο της ζωής της και αυτό οφείλεται στην εγκυμοσύνη της και στην απόκτηση του πρώτου της παιδιού. Η Ελένη Φουρέιρα είχε αποχαιρετήσει το 2023 λέγοντας: «Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι σε όλους! Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας. Κάνω αυτό το story, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν έχω χρόνο, όχι να κάνω post και βίντεο με το 2023».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συμπλήρωνε: «Aν ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου, που γιαμένα ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου γιατί ήρθε ο γιος μου. Πραγματικά δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία!». Δείτε την τούρτα που έκανε έκπληξη στον αγαπημένο της.



[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 385 / position2: 1326
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb