ENTERTAINMENT

Το διάσημο ζευγάρι που ανακοίνωσε το χωρισμό του το 2020, όμως είχε χωρίσει πολύ νωρίτερα

Ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια

Το διάσημο ζευγάρι που ανακοίνωσε το χωρισμό του το 2020, όμως είχε χωρίσει πολύ νωρίτερα
Nextweb Studio

Η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis επιβεβαίωσαν ότι είχαν τελειώσει τον αρραβώνα τους μετά από επτά χρόνια τον Νοέμβριο του 2020 — αλλά στην πραγματικότητα είχαν χωρίσει πολύ νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Jason Sudeikis (@jason_sudeikis)

«Ο χωρισμός έγινε στις αρχές της χρονιάς», είπε μια πηγή στο People εκείνη την εποχή.

Η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2020, όταν το PEOPLE ανέφερε αποκλειστικά ότι ο Sudeikis και η Wilde είχαν τελειώσει τον επτάχρονο αρραβώνα τους.

«Τα παιδιά είναι η προτεραιότητα και η καρδιά της σχέσης της οικογένειας», είπε μια πηγή στο PEOPLE εκείνη την εποχή, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι, που έχει δύο παιδιά μαζί, είχε χωρίσει στις αρχές του 2020. «Ήταν φιλικά και έχουν μεταβεί σε μια εξαιρετική συνεπιμέλεια στη ρουτίνα τους», είπε η ίδια πηγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέρες αφότου το PEOPLE ανέφερε τον χωρισμό τους, ο Sudeikis και η Wilde εθεάθησαν αγκαλιασμένοι στο Λος Άντζελες και οι πρώην συνέχισαν να υποστηρίζουν ο ένας τα αντίστοιχα project του άλλου. Ο Sudeikis ευχαρίστησε την Wilde στην ομιλία αποδοχής του μετά την επιτυχία της κωμικής σειράς του Apple TV+, Ted Lasso, που σάρωσε τα Βραβεία Επιλογής Κριτικών, ενώ η Wilde τον συνεχάρη για τη νίκη μέσω Twitter.

Οι πρώην φάνηκαν να έχουν φιλικές σχέσεις παρά τον πρόσφατο χωρισμό τους, όταν εντοπίστηκαν να μοιράζονται μια αγκαλιά στο Λος Άντζελες στις 17 Νοεμβρίου 2020.

Μετά το χωρισμό, ο Sudeikis έκανε μια σχέση ενός χρόνου με την  keeley Hazell, ενώ η Wilde είχε διετή σχέση με τον Harry Styles.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2042 / position2: 2554
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb