ENTERTAINMENT

Ο διάσημος πρωταγωνιστής που βρέθηκε στο απόγειο, όμως κατέστρεψε την καριέρα του εν μια νυκτί

Μια εξάρτηση κι ένα μεγάλο λάθος του στοίχισαν το επαγγελματικό του μέλλον

Ο διάσημος πρωταγωνιστής που βρέθηκε στο απόγειο, όμως κατέστρεψε την καριέρα του εν μια νυκτί
Nextweb Studio

Ο Emile Hirsch φαινόταν ότι επρόκειτο να γίνει διάσημο αστέρι του Χόλιγουντ, μετά την τεράστια επιτυχία που είχε ως πρωταγωνιστής στο Into the Wild.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Emile Hirsch (@emilehirsch)

Στη συνέχεια, η καριέρα του ήταν λίγο πιο ασταθής - είχε αρκετούς πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά δεν ήταν όλοι επιτυχίες. Ωστόσο, δε φαινόταν να συντρέχει κανένας λόγος να μη συνέχιζε να γίνεται ακόμα μεγαλύτερος σταρ ... μέχρι που επιτέθηκε σε μια γυναίκα στέλεχος της Paramount στο Sundance το 2015.

Το στέλεχος είπε στην αστυνομία ότι ο Hirsch «με έπνιξε, με πέταξε στο τραπέζι και ένιωσα το μπροστινό μέρος του λαιμού μου να χτυπάει στο πίσω μέρος του λαιμού μου», αποκαλώντας την επίθεση «απίστευτα επώδυνη και απολύτως τρομακτική».

«Ο Hirsch με έπνιξε, με πέταξε στο τραπέζι και ένιωσα το μπροστινό μέρος του λαιμού μου να χτυπάει στο πίσω μέρος του λαιμού μου»

Ο Hirsch ομολόγησε την ενοχή του για επίθεση και καταδικάστηκε σε 15 ημέρες φυλάκιση. Αργότερα αποκάλυψε ότι δε θυμόταν τι είχε συμβεί και ότι έπινε υπερβολικά.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Hirsch συμμετείχε σχεδόν εξ ολοκλήρου σε διάφορα voice overs και μικρές indie ταινίες, καθώς και σε μια κινεζική ταινία, για να βγάζει να προς το ζην.

View this post on Instagram

A post shared by Emile Hirsch (@emilehirsch)

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν τροπή όταν εμφανίστηκε σε έναν μικρό ρόλο στο Once Upon A Time in Hollywood του Ταραντίνο, κάτι που προκάλεσε διαμάχες, μεταξύ άλλων και από την Jameela Jamil.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 2252 / position2: 2827
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb