ENTERTAINMENT

Αυτή είναι η Κλέλια Ανδριολάτου της Σουηδίας και είναι συγκλονιστικά όμορφη

Την είδαμε στο Netflix και πάθαμε σοκ

Αυτή είναι η Κλέλια Ανδριολάτου της Σουηδίας και είναι συγκλονιστικά όμορφη
Nextweb Studio

Η Alva Bratt είναι 25 ετών και ασχολείται με την υποκριτική και το μόντελινγκ και τη γνωρίσαμε ως πρωταγωνίστρια της σειράς Barracuda Queens.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννημένη στις 28 Σεπτεμβρίου 1998 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, η Alva ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, όπως και η δική μας Κλέλια Ανδριολάτου που γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1996. Είναι και οι δυο σταρς της πλατφόρμας του Νετφλιξ, η μία ως Λούλου στο Barracuda Queens και η άλλη ως Κλέλια στο Maestro. 

Η Alva Bratt αγαπάει το θέατρο, τα βίντατζ αντικείμενα, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στη σειρά Eagles και A Class Apart. Είναι 1,60 όμως αυτό δεν την εμπόδισε από το να γίνει εξώφυλλο της Vogue Scandinavia το Νοέμβριο του 23 και να κάνει πολλές φωτογραφήσεις. Αυτή την περίοδο βάφει το σπίτι της σε έντονα χρώματα, όπως της αρέσει και να ντύνεται. Όσον αφορά το στυλ της Bratt, υπάρχει η αίσθηση ότι έχει ξεκολλήσει από άλλο χρόνο και τόπο, οι τάσεις της «παλιάς ψυχής» την ωθούν να ενσωματώνει στοιχεία του 20ου αιώνα – κορσέδες και φιόγκους, βολάν και δαντέλες – στην καθημερινή της γκαρνταρόμπα. Παλιότερα ήθελε να γίνει σκηνοθέτης, όμως την κέρδισε η υποκριτική.

Τα καστανόξανθα μαλλιά, τα γαλαζοπράσινα μάτια, τα σαρκώδη χείλη και η ομορφιά που θυμίζει τη νεαρή Brooke Shields, είναι αυτά που την κάνουν να μοιάζει υπερβολικά με την Κλέλια Ανδριολάτου.

Δείτε παρακάτω τις ομοιότητες των δύο γυναικών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 305 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb