ENTERTAINMENT

Το μυστικό ειδύλλιο του Λουκ Πέρι με τη Μαντόνα ‑Η Tόρι Σπέλινγκ αποκαλύπτει τα... μηνύματά τους

Στην αποκάλυψη πως ο Λουκ Πέρι υπήρξε ζευγάρι με την Μαντόνα, προχώρησε η συμπρωταγωνίστριά του στην σειρά «Beverly Hills, 90210», Τόρι Σπέλινγκ

Δημοσίευση ΙΑΝ 25, 2024
Το μυστικό ειδύλλιο του Λουκ Πέρι με τη Μαντόνα ‑Η Tόρι Σπέλινγκ αποκαλύπτει τα... μηνύματά τους

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην κρυφή σχέση, η οποία συνέβη κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της 10ετούς σειράς που έπαιζε από το 1990 έως το 2000, στο podcast που παρουσιάζει με την συμπρωταγωνίστριά της Τζένι Γκαρθ, «90210MG».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποκάλυψη της Τόρι Σπέλινγκ για τον Λουκ Πέρι και την Μαντόνα

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με τράβηξε στο καμαρίνι του και μου το είπε» είπε η Τόρι Σπέλινγκ. «Ένιωσα πως με εμπιστευόταν τόσο πολύ. ‘Ω θεέ μου, μου λέει για τη Μαντόνα’» πρόσθεσε.

Η Σπέλινγκ εξήγησε πως ο Λουκ Πέρι την έβαλε μάλιστα να ακούσει και ένα μήνυμα που έλαβε από την βασίλισσα της ποπ στον τηλεφωνητή. «Εκείνη τη στιγμή, η αντίδρασή μου ήταν: ‘Είσαι το πιο cool άτομο στον κόσμο. Πρώτον, επειδή είσαι ο Λουκ Πέρι και δεύτερον, επειδή η Μαντόνα σε θέλει’» θυμήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαντόνα σε συναυλία της το 1993

Η Τζένι Γκαρθ, η οποία επίσης πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά, δεν γνώριζε τίποτα για το μυστικό ειδύλλιο. «Τζεν, το κρατήσαμε μυστικό από σένα γιατί αυτό ήταν σίγουρα κάτι που θα ήθελες να ακούσεις» σχολίασε η Τόρι Σπέλινγκ.

Η γνωριμία τους - Παραλίγο να μην πήγαινε στο ραντεβού ο Λουκ Πέρι

Η 65χρονη σήμερα Μαντόνα και ο Λουκ Πέρι συνδέθηκαν για πρώτη φορά σε μια εκδήλωση για το Αμερικανικό Ίδρυμα Έρευνας για το AIDS στο ξενοδοχείο Beverly Wilshire, σύμφωνα με το Vanity Fair το 1992. Πριν από την εκδήλωση, η Μαντόνα φέρεται να τηλεφώνησε στον ηθοποιό ενώ βρισκόταν στο πλατό της τηλεοπτικής σειράς «Beverly Hills, 90210» για να τον ρωτήσει εάν θα της παρουσίαζε ένα βραβείο.

Ο Πέρι αρχικά θεώρησε ότι το τηλεφώνημα ήταν ένα αστείο, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να πει όχι στην ευκαιρία αυτή. Εκείνο το βράδυ, η διάσημη τραγουδίστρια υποδέχτηκε τον τότε μεγαλύτερο καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ με ένα φιλί στην σκηνή, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Δεν είναι πάντως, σαφές πόσο διήρκησε η μυστική σχέση τους, αλλά ο Λουκ Πέρι παντρεύτηκε την Ρέιτσελ Σαρπ το 1993 – ένα χρόνο μετά την πιθανή γνωριμία με την Μαντόνα.

Το ζευγάρι χώρισε τελικά το 2003 ενώ ο Πέρι στη συνέχεια αρραβωνιάστηκε την Γουέντι Μάντισον Μπάουερ, πριν πεθάνει από εγκεφαλικό το 2019 σε ηλικία 52 ετών.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 127 / position2: 612
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb