ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Zώδια: Τι πρέπει να προσέξετε με τη νέα Πανσέληνο

Μετα τις 25 Ιανουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα στρέφει την προσοχή σας στη προσωπική σας αυτονομία.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Zώδια: Τι πρέπει να προσέξετε με τη νέα Πανσέληνο
Φωτογραφία από Roberto Nickson

Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου ξεκίνησαν με μια επικοινωνιακή νότα. Δείτε όμως τι άλλαξε χτες το βράδυ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από μια μακροχρόνια ανάδρομη περίοδο τριών εβδομάδων, ο πλανήτης της νοητικής διέγερσης θα αυξηθεί επιτέλους σε ταχύτητα, επιτρέποντάς σας να επεξεργάζεστε πληροφορίες χωρίς πάρα πολλά εμπόδια.

Ωστόσο, η πραγματοποίηση των μεγάλων ονείρων που έχετε για τη νέα χρονιά μπορεί να απαιτήσει περισσότερο προγραμματισμό και προετοιμασία από ό,τι αρχικά νομίζατε. Ευτυχώς, δε θα υπάρχουν πολλά άλλα εμπόδια ανάμεσα σε εσάς και τις επεκτατικές ιδέες σας.

Μπορεί να βρεθείτε να βάζετε το βλέμμα σας σε έναν νέο στόχο ή να ασχολείστε σοβαρά με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας ενώ θα σας ζητηθεί να δώσετε προτεραιότητα στη λογική έναντι των συναισθηματικών σας αναγκών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετα τις 25 Ιανουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα στρέφει την προσοχή σας πίσω στην προσωπική σας ταυτότητα και αυτονομία.

Εάν έχετε χάσει το στόχο σας και δεν ξέρετε πού να εστιάσετε, τα άστρα θα σας το υπενθυμίσουν. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αναγνωρίσει τα δώρα που σας δίνει το σύμπαν αλλά και όσα έχετε να μοιραστείτε με τον κόσμο σήμερα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι έχετε να προσφέρετε, ώστε να μπορείτε να το συνεισφέρετε συνειδητά. Μπορεί επίσης να νιώθετε πιο τολμηροί από ό,τι συνήθως σήμερα, οπότε αν χρειαζόσασταν μια ενίσχυση θάρρους, περιμένετε να τη λάβετε τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 202 / position2: 697
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb