ENTERTAINMENT

Ράιαν Γκόσλινγκ: Δηλώνει απογοητευμένος με την Ακαδημία στα Όσκαρ παρά την υποψηφιότητά του

«Δεν υπάρχει ο Κεν χωρίς την Μπάρμπι» αναφέρει σε δήλωσή του

Δημοσίευση ΙΑΝ 24, 2024
Ράιαν Γκόσλινγκ: Δηλώνει απογοητευμένος με την Ακαδημία στα Όσκαρ παρά την υποψηφιότητά του

Επειδή έθεσε εκτός τη Μάργκοτ Ρόμπι και την Γκρέτα Γκέργουικ - «Δεν υπάρχει ο Κεν χωρίς την Μπάρμπι» αναφέρει σε δήλωσή του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τελικές υποψηφιότητες για τα Βραβεία Όσκαρ 2024 ανακοινώθηκαν με εκπλήξεις για την ταινία που συζητήθηκε όσο καμία άλλη την περασμένη χρονιά, την «Barbie».

Η Μάργκοτ Ρόμπι και η σκηνοθέτις, Γκρέτα Γκέργουικ, βρέθηκαν εκτός υποψηφιοτήτων σε αντίθεση με τον Ράιαν Γκόσλινγκ ο οποίος θα διεκδικήσει Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Κεν. Ο ηθοποιός όμως, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης τη δυσαρέσκειά του, που η Ακαδημία δεν τις συμπεριέλαβε.

«Δεν υπάρχει Κεν χωρίς Μπάρμπι και δεν υπάρχει ταινία "Barbie" χωρίς την Γκρέτα Γκέργουικ και την Μάργκοτ Ρόμπι, τους δύο ανθρώπους που είναι οι περισσότερο υπεύθυνοι από κάθε άλλον, για αυτή την ταινία που έγραψε ιστορία και γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση. Καμία αναγνώριση δεν θα ήταν δυνατή για οποιονδήποτε στην ταινία χωρίς το ταλέντο, το τσαγανό και την ιδιοφυΐα τους. Το να πω ότι δεν είμαι απογοητευμένος που δεν είναι υποψήφιες στις αντίστοιχες κατηγορίες του, θα ήταν λίγο» δήλωσε ο Γκόσλινγκ στο People.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υποψηφιότητες στα Όσκαρ 2024
Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, τις υποψηφιότητες των 96ων βραβείων Όσκαρ, που θα απονεμηθούν στην τελετή απονομής στις 10 Μαρτίου του 2024.

Οικοδεσπότης θα είναι για τέταρτη φορά ο γνωστός κωμικός Τζίμι Κίμελ.

Η ταινία «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει 13 υποψηφιότητες και ακολουθεί με 11 το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, με τον Έλληνα σκηνοθέτη να διεκδικεί και Όσκαρ σκηνοθεσίας. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γιώργος Λάνθιμος θα διεκδικήσει το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας, μετά την υποψηφιότητά του το 2019, με την ταινία «Η ευνοούμενη» (The Favourite).

Στην κούρσα των υποψηφιοτήτων, ακολουθεί το «Killers of the Flower Moon» με 10 υποψηφιότητες και η «Barbie» με 8.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 162 / position2: 964
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb