ENTERTAINMENT

Πού βρίσκεται σήμερα το μοντέλο που εξόργισε την Tyra Banks, 20 χρόνια πριν στο Next Top Model

Η αποδέκτης της oργής της Banks ήταν το πρώην μοντέλο Tiffany Richardson
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πού βρίσκεται σήμερα το μοντέλο που εξόργισε την Tyra Banks, 20 χρόνια πριν στο Next Top Model
collage

Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που η Tiffany Richardson μπήκε στο «America's Next Top Model» και τώρα είναι στο σημείο που μετά βίας σκέφτεται τη θητεία της στο σόου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμηθείτε το "I was rooting for you! We were rooting for you!" meme; Πιθανότατα το έχετε δημοσιεύσει στα κοινωνικά ή ομαδικά σας chat τουλάχιστον μία φορά. 

Η αποδέκτης της oργής της Banks ήταν το πρώην μοντέλο Tiffany Richardson, η οποία αποκλείστηκε κάπως άδικα από το reality. Τι έκανε έκτοτε;

 Μιλώντας με το BuzzFeed News το 2017, κατέστησε σαφές ότι άφησε πίσω της το modelling και τώρα εργάζεται σε μια δουλειά πολύ μακριά από το χωρο, στο Μαϊάμι, όπου βοηθά άτομα με νοητικές αναπηρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι πολύ ωραίο, δεν παραπονιέμαι για αυτό», είπε για τη ζωή της μετά το ANTM, αλλά σημειώνοντας ότι είναι κρίμα που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη φήμη της στο Διαδίκτυο.

"Κάθε μέρα κάποιος έρχεται σε εμένα και μου μιλά για αυτό το σόου και πώς θα μπορούσα να είχα κερδίσει" είπε. Σε μια συνέντευξη του 2015 στο About Entertainment σημείωσε μάλιστα ότι υπήρχε μια στιγμή που δεν μπορούσε να πάει πουθενά χωρίς να την αναγνωρίσουν. "Πηγαίνα στα McDonald's ή στο Burger King και οι άνθρωποι έλεγαν, "Σε ξέρω. Είσαι η Tiffany!" Κάποιοι με αγαπούσαν και κάποιοι με μισούσαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 160 / position2: 510
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb