ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

3 ζώδια που πρέπει να πουν «αντίο» στις τοξικές φιλίες

Θα τις αποχαιρετήσουν άμεσα!
AstroGirl
3 ζώδια που πρέπει να πουν «αντίο» στις τοξικές φιλίες
Unsplash

Εάν έχεις ποτέ αποχωριστεί μια φιλία, ξέρεις πόσο τρομερό μπορεί να είναι. Από πολλές απόψεις, είναι ακόμη χειρότερο από έναν παραδοσιακό χωρισμό ερωτικού ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, κάποιες φιλίες πρέπει να τελειώσουν για τη δική μας υγεία και ευτυχία. Αυτά τα τρία ζώδια θα πρέπει επιτέλους να αποχαιρετήσουν τις τοξικές φιλίες τους. 

Δίδυμοι

Μην κρατάτε έναν φίλο που καταστρέφει ό,τι αγγίζει μόνο και μόνο επειδή κάνει τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Κάποια στιγμή απλά θα σε παρασύρουν μαζί τους. Διώξτε τον τοξικό φίλο αυτή την εβδομάδα και αφιερώστε περισσότερη προσοχή στους φίλους που θα μείνουν μαζί σας στα εύκολα και στα δύσκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος

Θα αντέξετε πολλά πριν ξεφορτωθείτε έναν τοξικό φίλο. Εάν σκέφτεστε επιτέλους να απομακρυνθείτε τώρα, πιθανότατα έχουν κάνει αρκετά μπερδεμένα πράγματα που έχετε ήδη υπομείνει για πολύ καιρό. Σταματήστε να βάζετε τον εαυτό σας τελευταίο στη λίστα των ανθρώπων που σας φέρονται απαίσια. Σας αξίζει πολύ καλύτερα από αυτό.

Αιγόκερως

Ο κύριος λόγος για τον οποίο κρατάτε τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σας είναι επειδή έχετε μια ευγενή, αλλά άστοχη ελπίδα ότι μπορείτε να τους διορθώσετε. Τους δίνετε εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να φτιάξουν τη ζωή τους, ωστόσο δε φαίνεται να σας ακούν. Έτσι, τους κρατάτε γύρω σας με την ελπίδα ότι τελικά θα τα καταφέρουν. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δε θα αλλάξει αν δεν είναι αυτό που θέλει. Δεν μπορείτε να τους κάνετε να αλλάξουν όσο κι αν ενδιαφέρεστε. Αντί να τους κρατάτε κοντά για αυτό που θα μπορούσαν να είναι, πείτε αντίο στις τοξικές φιλίες λόγω του πώς είναι στην πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 165 / position2: 589
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb