ΜΑΛΛΙΑ

Ένα μυστικό από τα 80s που θα σώσει τα μαλλιά σου

Ο καφές μπορεί να έχει ένα απρόβλεπτο όφελος όταν πρόκειται για τα μαλλιά σας.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ένα μυστικό από τα 80s που θα σώσει τα μαλλιά σου
collage

Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο στην αρχή, αλλά η καφεΐνη δεν είναι πια μόνο για να την καταναλώνουμε στον καφέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα χρησιμοποιημένα κατακάθια καφέ που συνήθως πετάτε στον κάδο μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιηθούν τόσο στο τριχωτό της κεφαλής όσο και στις άκρες των μαλλιών σας. Αυτό το hack ήταν αρκετά δημοφιλές στα 80s! 

Η Raven Hurtado, hair stylist στο Maxine Salon στο Σικάγο του Ιλινόις σου προτείνει: "Η ανάμειξη του καφέ με το κοντίσιονερ βοηθά στη θρέψη των μαλλιών κάνοντας τα λαμπερά και λεία. Επίσης, μπορείτε να απλώσετε λίγο από το κατακάθι του καφέ στο τριχωτό της κεφαλής για απολέπιση! Κάτι τέτοιο θα συμβάλει στην προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος και στη μείωση της τριχόπτωσης και να βοηθήσετε την ισορροπία του pH του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών".

Εάν είστε δύσπιστοι σχετικά με τις ικανότητες της καφεΐνης και του καφέ που τονώνουν τα μαλλιά, μην ψάξετε πέρα από την επιστήμη. Μια μελέτη του 2007 που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Dermatology διαπίστωσε ότι η χρήση καφεΐνης στα μαλλιά "οδήγησε σε σημαντική διέγερση της ανάπτυξης των τριχοθυλακίων".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τη διαδικασία και να δείτε τι είδους αποτελέσματα φωτεινότητας μαλλιών μπορείτε να αποδώσει ορίστε τι θα χρειαστείτε.

"Για να έχετε τα περισσότερα οφέλη, ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας κατακάθι καφέ με το αγαπημένο σας conditioner και εφαρμόστε το, κάντε μασάζ και μετά ξεπλύνετε. Μπορείτε να το κάνετε μια με δύο φορές την εβδομάδα για να δείτε αποτελέσματα".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 214 / position2: 1043
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb