ENTERTAINMENT

Είναι οι δυο πιο αγαπημένοι celebrities: Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους κι όμως γνωρίζονται από πολύ παλιά

Οι δύο παγκοσμίως αγαπητές διασημότητες έχουν μια ιστορία που πηγαίνει πίσω πολλές δεκαετίες

Είναι οι δυο πιο αγαπημένοι celebrities: Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους κι όμως γνωρίζονται από πολύ παλιά
Nextweb Studio

Η Ντόλι Πάρτον είναι αναμφισβήτητα η πιο αγαπημένη διασημότητα. Πέρα από το ταλέντο της και το χιούμορ της, υπήρξε μεγάλη φιλάνθρωπος για δεκαετίες. Ενώ, ακόμα κι αν δεν είσαι λάτρης της μουσικής της, θα δυσκολευτείς να πεις οτιδήποτε αρνητικό γι 'αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Και όταν πρόκειται για άλλους αγαπημένους διάσημους, ο Κιάνου Ριβς είναι ένας άλλος που αγαπούν όλοι και για τον οποίο θα δυσκολευόσουν να πεις οτιδήποτε κακό. Όπως η Ντόλι, είναι γνωστός για το ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος και μάλιστα διευθύνει τη δική του φιλανθρωπική οργάνωση.

View this post on Instagram

A post shared by 𝐊𝐄𝐀𝐍𝐔 𝐑𝐄𝐄𝐕𝐄𝐒 |🇨🇦| FAN ACCOUNT (@keanu.charles.reeves)

Λοιπόν, η Ντόλι δημοσίευσε πρόσφατα το βιβλίο της Behind the Seams: My Life in Rhinestones, το οποίο είναι μια σε βάθος ματιά στα πολλά εκπληκτικά κοστούμια που έχει φορέσει σε όλη την καριέρα της. Και για να το προωθήσει, η Ντόλι εμφανίστηκε στο The Drew Barrymore Show.

Στη συνέντευξη, η Drew ρώτησε την Dolly για το εμβληματικό κουστούμι κουνελάκι που φορούσε στο εξώφυλλο του Playboy τον Οκτώβριο του 1978 και αν ήταν αλήθεια ότι η γυναίκα που το δημιούργησε ήταν η μαμά του Keanu Reeves, Patricia Taylor (η οποία ήταν σχεδιάστρια κοστουμιών).

Η Ντόλι επιβεβαίωσε ότι, ναι, ήταν αλήθεια. Μάλιστα, της έφτιαξε πολλά κοστούμια και θυμήθηκε τον Κιάνου όταν «ήταν μικρούλης». Συνέχισε λέγοντας ότι τον έβλεπε όλη την ώρα και ότι η μαμά του Κιάνου τον έφερνε ακόμη και στο σπίτι της όταν  έκαναν πρόβες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνέχισε λέγοντας ότι χρόνια αργότερα, άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα του καμαρίνι της σε μια επίδειξη που έκανε και ότι όταν την άνοιξε, ήταν ο Κιάνου — ο οποίος ήταν ήδη μεγάλη διασημότητα εκείνη την εποχή.

Η Ντόλι είπε ότι όταν άνοιξε την πόρτα, ο Κιάνου είπε: "Με θυμάσαι; Είμαι το μικρό αγόρι που κάθονταν στα πόδια σου ενώ η μαμά μου έφτιαχνε τα κοστούμια της". Είπε ότι σκέφτηκε, «Ω Θεέ μου!», γιατί ήξερε ότι ο Κιάνου είχε γίνει ηθοποιός, αλλά δεν είχε συνδέσει ότι ήταν αυτός μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η Ντρου εξέπληξε τότε την Ντόλι όταν της είπε ότι ο Κιάνου όντως φορούσε αυτή ακριβώς τη στολή κουνελιού ένα χρόνο για το Χάλοουιν και ότι ήταν «η αγαπημένη του αποκριάτικη στολή που είχε φορέσει ποτέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 4391 / position2: 4934
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb