SKIN CARE

Foreo: Η εμπειρία θερμοθεραπείας από την UFO 3 και η χαλαρωτική θεραπεία της Luna 4 Body σε κρατούν ζεστή το χειμώνα!

Winter warmer
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΙΑΝ 22, 2024
Foreo: Η εμπειρία θερμοθεραπείας από την UFO 3 και η χαλαρωτική θεραπεία της Luna 4 Body σε κρατούν ζεστή το χειμώνα!

Αφέσου στην εμπειρία της απόλυτης χαλάρωσης με τη συσκευή UFO 3 και στην καταπραϋντική της θερμοθεραπεία. Χάρισε στον εαυτό σου στιγμές ανακούφισης κάτω από το ζεστό ντους με τη νέα συσκευή LUNA 4 Body.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να νιώσεις ζεστασιά κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Η συσκευή FOREO UFO 3 αποτελεί μία επαναστατική ενισχυμένη θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου της Σουηδικής beauty-tech γκάμας, και υπόσχεται στην επιδερμίδα σου υγιή λάμψη ακόμη και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μουντών ημερών. Χάρη στην εμβληματική τεχνολογία θερμοθεραπείας, μπορείς να απολαύσεις τη ζεστασιά της ακόμη και τις πιο κρύες ημέρες.

Η συσκευή FOREO UFO 3 ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που εφαρμόζεις τις μάσκες σου και να μετατρέψει αυτή την εμπειρία σε ένα πολυτελές τελετουργικό θερμοθεραπείας, χαρίζοντάς στο δέρμα σου μία λαμπερή, πιο γεμάτη όψη σε λίγα μόνο βήματα. Θερμοθεραπεία, θεραπεία LED φωτός -συμπεριλαμβανομένου ζεστού κόκκινου LED φωτός- και καταπραϋντικοί παλμοί T-Sonic θα βοηθήσουν την επιδερμίδα να απορροφήσει βαθύτερα τα δραστικά συστατικά της μάσκας, αφήνοντάς τη σούπερ ενυδατωμένη και προετοιμασμένη για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Ακόμη, αυτή η επένδυση ομορφιάς θα σου επιτρέψει να απολαύσεις την εμπειρία σπα στην άνεση του σπιτιού σου - όπως ακριβώς κάνουν και οι λάτρεις της συσκευής UFO™ Victoria Beckham και Rita Ora.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνδύασε τη συσκευή FOREO UFO 3 με τη Sheet Μάσκα Manuka Honey Farm To Face για έξτρα περιποίηση και ενυδάτωση, χάρη στο Manuka μέλι από τη Νέα Ζηλανδία που περιέχει. Ιδανική για μία αρωματική και χαλαρωτική χειμωνιάτικη εμπειρία ευεξίας.

Η συσκευή FOREO UFO 3 είναι 100% αδιάβροχη και μπορείς να τη χρησιμοποιείς ακόμη και όσο απολαμβάνεις ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, ενώ στη συνέχεια μπορείς να ολοκληρώσεις την περιποίησή σου αφιερώνοντας λίγο χρόνο και στην περιποίηση του σώματός σου. Χάρισε στον εαυτό σου μία εμπειρία χαλάρωσης στην μπανιέρα ή στο ντους παρέα με τη συσκευή FOREO LUNA 4 Body, τη συσκευή μασάζ και απολέπισης για το σώμα.

Η απαλή και αντιβακτηριακή επιφάνεια σιλικόνης της συσκευής FOREO LUNA 4 Body, σε συνδυασμό με την ευκαμψία της και τους απαλούς παλμούς T-Sonic, θα σε ταξιδέψουν σε ένα ταξίδι αισθήσεων αφιερωμένο στην ευεξία σας, αφήνοντας το δέρμα του σώματός σου απαλό, σφριγηλό και γεμάτο ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 544 / position2: 1273
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb