ENTERTAINMENT

Όταν γνωρίστηκαν, εκείνη ήταν single mom ‑ Παντρεύτηκαν δυο φορές και έκανε και δεύτερο παιδί

Η υπέροχη σχέση του Penn Badgley και της Domino Kirke
Από το NEWSROOM
Όταν γνωρίστηκαν, εκείνη ήταν single mom ‑ Παντρεύτηκαν δυο φορές και έκανε και δεύτερο παιδί
collage

Ο Penn Badgley και η Domino Kirke έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι πραγματικά ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός του Gossip Girl και η Kirke, η οποία εργάζεται ως βοηθός μητρότητας και μουσικός, συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2014 ενώ και οι δύο ζούσαν στη Νέα Υόρκη.

Τα βρήκαν γρήγορα, μοιραζόμενοι την αγάπη τους τόσο για τη μουσική όσο και για την Μπαχάι πίστη τους. Αν και η Kirke, η οποία είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον Badgley, δεν βρίσκεται στον κινηματογραφικό κόσμο, οι αδερφές της ηθοποιοί, Jemima Kirke των Girls και Lola Kirke του Mozart in the Jungle της έδωσαν μια μοναδική προοπτική για να κατανοήσει την καριέρα του συντρόφου της.

Σύμφωνα με το People, σε μια συνέντευξη στο HeyMama, η Kirke μοιράστηκε ότι αρχικά κρατούσε τη σχέση χαλαρή. «Ειχα συνηθίσει κάπως να είμαι ανύπαντρη μαμά, ίσως λίγο πολύ συνηθισμένη», είπε. «Περνούσα πολύ καλά με το παιδί μου και ήμασταν σαν αυτή τη μικρή ομάδα. Ο Pen και εγώ βγαίναμε, αλλά δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο τώρα, φυσικά. Δεν πίστευα ότι ο γάμος ήταν στα χαρτιά για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι παντρεύτηκε όχι μία, αλλά δύο φορές το 2017. Αρχικά, οργάνωσαν μια μικρή γιορτή μετά από πολιτική τελετή τον Φεβρουάριο. Αργότερα τον Ιούνιο, οι νεόνυμφοι έκαναν μια μεγάλη δεξίωση με εκατοντάδες φίλους και διασημότητες από όλο τον κόσμο. Από τότε που παντρεύτηκαν, το ζευγάρι συνέχισε να στηρίζει ο ένας τον άλλον στην καριέρα και τη ζωή του.

Ενώ η Kirke έχει έναν γιο ο οποίος γεννήθηκε το 2009 από προηγούμενη σχέση, το ζευγάρι αποφάσισε να μεγαλώσει περαιτέρω την οικογένειά του. Στις 20 Αυγούστου 2020, η Kirke γέννησε τον πρώτο γιο της και του Badgley, James.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Domino Kirke-Badgley (@domino_kirke_badgley)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 169 / position2: 949
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb