ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Η Πανσέληνος του Λύκου θα επηρεάσει 4 ζώδια: Ποια είναι και τι να περιμένουν

Πότε πραγματοποιείται και τι φέρνει μαζί της
AstroGirl
Η Πανσέληνος του Λύκου θα επηρεάσει 4 ζώδια: Ποια είναι και τι να περιμένουν
Φωτογραφία από Frank Cone

Οι αντικοινωνικές δονήσεις της σεζόν του Υδροχόου ήταν στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών. Αντί να καταφεύγετε σε βασικές μεθόδους έκφρασης του εαυτού σας, μπορεί να βρίσκετε περισσότερη ευχαρίστηση στις αντισυμβατικές απόψεις που σας κάνουν να ξεχωρίζετε από το πλήθος ακόμη κι αν σας έκαναν ας πούμε όχι τόσο συμπαθητικούς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά είναι μια νέα μέρα και καθώς πλησιάζει η πανσέληνος του Ιανουαρίου στον Λέοντα (γνωστή και ως Σελήνη του Λύκου 2024), όλοι θα ενδιαφέρονται λιγότερο να φυλάξουν τις εκκεντρικότητες τους – ειδικά τα σταθερά ζώδια. Αυτή η συγκεκριμένη ομάδα θα επηρεαστεί περισσότερο από την πρώτη πανσέληνο του ετους καθώς είναι η πιο συνεπής στην έκφραση του εαυτού της, ανεξάρτητα από το αν έχει καλή αποδοχή.

Ένα Wolf Moon είναι το ετήσιο σεληνιακό γεγονός που λαμβάνει χώρα κάθε Ιανουάριο. Αυτή η πανσέληνος αναφέρεται συχνά με αυτο το παρατσούκλι επειδή οι λύκοι ακούγονται να ουρλιάζουν πιο συχνά τους χειμερινούς μήνες, καθώς κυνηγούν για τροφή...

Το φετινό Wolf Moon θα εκτυλιχθεί στις 25 Ιανουαρίου που σημαίνει ότι θα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο φεγγάρι σε όλο του το μεγαλείο πριν δύσει ο ήλιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς αυτό το σεληνιακό ξεδιπλώνεται, τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) θα κληθούν να δείξουν τον πιο αυθεντικό εαυτό τους.

Ταύρος (19 Απριλίου - 21 Μαΐου)
Η ζωή σας στο σπίτι θα είναι στο προσκήνιο κατά την πανσέληνο του Λέοντα στις 25 Ιανουαρίου, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τους τρόπους με τους οποίους βρίσκετε περηφάνια και ευχαρίστηση στο ιδιωτικό σας περιβάλλον.

Για εσάς, η κατάσταση του χώρου διαβίωσής σας συνδέεται άμεσα με την ταυτότητά σας, επομένως αυτή την ημέρα, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι σύμφωνα με τα πρότυπά σας. Διακοσμήστε ξανά, οργανώστε μια βραδιά κοριτσιών - ό,τι κι αν κάνετε, θα θέλετε να απολαύσετε τη ζεστασιά που προσφέρει ο εσωτερικός σας κόσμος.

Λέων (20 Ιουλίου - 21 Αυγούστου)
Στις 25 Ιανουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα στον πρώτο σας οίκο θα φωτίσει την επιθυμία σας να σας δουν και να σας αναγνωρίσουν τις πιο αυθεντικές πτυχές της ταυτότητάς σας.

Από τότε που ξεκίνησε η σεζόν του Υδροχόου, πιθανότατα κατευθύνετε περισσότερες από τις προσπάθειές σας προς τις σχέσεις σας. Αυτή την ημέρα, θα σας υπενθυμιστεί η επιθυμία σας να πιάσετε χώρο ανεξάρτητα από άλλους ανθρώπους. Εκθέστε τα καλά σας στοιχεία Λιονταράκια - αξίζουν αναγνώριση.

Σκορπιός (21 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)
Η Σελήνη του Λύκου θα αναδείξει τα τρέχοντα επαγγελματικά σας επιτεύγματα στις 25 Ιανουαρίου, φέρνοντας στο προσκήνιο τις ηγετικές σας ικανότητες - ειδικά στην καριέρα σας.

Ενώ συνήθως αισθάνεστε πολύ πιο άνετα να κρατάτε χαμηλούς τόνους, αυτη η σεληνη θα σας δώσει κάποια αναγνώριση που σας αξίζει. Είτε έχετε φτάσει σε ένα ξαφνικό ορόσημο είτε έχετε επιτέλους ολοκληρώσει ένα μακροπρόθεσμο έργο, θα νιώσετε όλα όσα καταφέρνετε στο επάγγελμά σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)
Κατά τη διάρκεια της πανσέληνου του Λέοντα, θα επικεντρωθείτε στην επικύρωση και την υπερηφάνεια που λαχταράτε από τις σχεσεις σας. Στις 25 Ιανουαρίου, οι συνδέσεις που σας κάνουν να νιώθετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν θα φωτιστούν, υπενθυμίζοντάς σας τη σημασία των στενών δεσμών σας με τους άλλους.

Περίπου αυτή τη στιγμή, θα θελήσετε να περιβάλλεστε με εκείνους που σας εκφράζουν τη στοργή τους δυνατά. Αν και η εξωτερική επικύρωση μπορεί να μην είναι συνήθως η προτεραιότητά σας, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλετε να αισθάνεστε ότι σας βλέπουν τα άτομα που αγαπάτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
11 / position1: 445 / position2: 857
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb