ENTERTAINMENT

Demi Moore: Ο διάσημος συμπρωταγωνιστής της που είχαμε ξεχάσει ότι υπήρξαν ζευγάρι κάποτε

Της έκανε πρόταση γάμου κι εκείνη τον απέρριψε

Demi Moore: Ο διάσημος συμπρωταγωνιστής της που είχαμε ξεχάσει ότι υπήρξαν ζευγάρι κάποτε
Nextweb Studio

Αν και όλοι νομίζουν ότι ο Emilio Estevez και η Demi Moore γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του St. Elmo's Firε το 1984, ο Estevez είπε στην Washington Post ότι αυτός και ο Moore «γνωρίζονταν πολύ καιρό», σε μια συνέντευξη το 1985.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Συμπαθούσα όλους τους συμπρωταγωνιστές μου και παρέμεινα κοντά σε μερικούς από αυτούς σήμερα, αλλά το άτομο που ξεχωρίζει από αυτήν την περίοδο είναι, φυσικά, ο Εμίλιο», έγραψε η Μουρ για τα γυρίσματα του St. Elmo's firε στα απομνημονεύματά της το 2019, με τίτλο Inside Out.

Έγιναν ζευγάρι το 1985 και μέσα σε έξι μήνες από τη σχέση, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε.

Η Μουρ δεν ήταν απλώς σε στενή επαφή με τον Εστέβες, ήταν δεμένη με όλη του την οικογένεια, που περιλάμβανε τον αδελφό και τον πατέρα του, Τσάρλι και Μάρτιν Σιν.

View this post on Instagram

A post shared by ❤in love❤ (@theywere2gether)

Μάλιστα, η οικογένεια του Estevez φέρεται να ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στην απόφαση του Moore να δεχτεί την πρόταση του ηθοποιού. Ήταν μια «καλή επιρροή» πάνω της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Orlando Sentinel, η Moore είπε ότι ο συνάδελφος τους, Rob Lowe, πείραζε τον Estevez όταν αυτός και το αστέρι Ghost μοιράζονταν οικείες σκηνές στα γυρίσματα του About Last Night. "Το χειρότερο μέρος αυτού ήταν ότι εκείνη την εποχή έβλεπα τον Emilio Estevez και ο Rob και ο Emilio ήταν φίλοι", είπε η Moore. "Λοιπόν, στο τέλος κάθε μέρας γυρισμάτων erωτικών σκηνών, ο Ρομπ καλούσε τον Εμίλιο και έλεγε: "Γεια, μάντεψε τι έκανα όλη μέρα; Πέρασα όλη την ημέρα στο κρεβάτι με την Ντέμι. Χα-χα"".

Ο Εμίλιο κι εγώ στην ουσία μόλις είχαμε ταχυδρομήσει τις προσκλήσεις για τον γάμο μας όταν μια φίλη μου είπε ότι τον είχε δει με κάποια άλλη στο Λος Άντζελες», έγραψε η Μουρ στο Inside Out.

«Το αρνήθηκε, φυσικά, αλλά δυσκολευόμουν να τον εμπιστευτώ», συνέχισε, «κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού δύο εβδομάδων λίγους μήνες πριν, είχε κοιμηθεί με μια «πρώην» κοπέλα, είχε πει ψέματα γι' αυτό και τότε αναγκάστηκε να μου πει την αλήθεια όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος».

Ο Estevez και η Moore παρέμειναν φίλοι και η έξοδός τους το 1987 στην πρεμιέρα της ταινίας του Estevez, Stakeout, χρησίμευσε στην πραγματικότητα ως γνωριμία της Moore στον μελλοντικό σύζυγό της, Bruce Willis. Δύο δεκαετίες αργότερα, ο Estevez σκηνοθέτησε τη Moore (και τον τρίτο σύζυγό της, Ashton Kutcher) στο Bobby.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 279 / position2: 2584
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb